Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Circulatia se ingusteaza pe o banda pe Alba Iulia

Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 31 martie, circulația pe strada Alba Iulia, în zona sensului giratoriu cu strada E.A. Biletz va fi restrânsă pe câte o singură bandă pe fiecare sens. ”Această deviere temporară a traficului este necesară pentru efectuarea legăturilor la reţeaua de canalizare pluvială de pe Calea Turnişorului, stradă aflată în prezent în reabilitare”, informează reprezentanții administrației locale, care estimează că lucrările vor gâtui traficul în zonă între orele 7.00 – 19.00.

Traficul va fi temporar deviat sâmbătă, 31 martie, şi pe strada Izvorului. Pe această stradă se vor executa lucrări de branşare la reţeaua de canalizare pentru un imobil privat din zonă. În zona lucrărilor se va circula cu restricţii, dar traficul nu va fi oprit”, mai arată reprezentanții Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Unknown

Acum 12 ani

Cea mai interesanta reabilitare. A inchis primaria Calea Turnisorului si singura cale de acces in cartierul ALMA a fost blocata. Acum zeci de masini sunt redirectinate printr-un santier in care iti rupi masina. In plus, am sesizat acest aspec tprimariei si directiei tehnice imediat dupa ce au facut publica intentia de a inchide artera, si nu au dat nici un raspuns concret. Doar amagiri de pe o zi pe alta pana cand artera a fost inchisa. Sa le fie rusine celor ce ar fi trebuit sa se ocupe de acest proiect !!
Raspunde

J

Acum 12 ani

Pt \"unknown\":esti prost informat, mai exista o cale de acces in cartierul Alma-de pe str. Ogorului.Ar trebui sa vorbesti cu cei care administreaza cartierul Alma sa deschida poarta de pe str. Ogorului si atunci treaba ii rezolvata.Pt ce platiti taxa de administrare cartier?
Raspunde

unknown

Acum 12 ani

Mr. J, crezi ca accesul in cartier dinspre Ogorului poate face fata traficului din zona? Poteca a fost conceputa pentru accesul utilajelor pe santierul din zona respectiva. In cazul in care nu locuiesti in cartier, te inteleg, altfel te rog insistent sa nu iti dai cu parerea pentru ca nu iti lovesti tu zilnic masina ca sa ajungi acasa.
Raspunde

ion

Acum 12 ani

1 cine v-a pus sa va mutati la bloc? 2 nu trebuia sa cumparati daca costructorul nu avea nici o cale de acces asfaltata. 3 votati-l pe pacala din nou.
Raspunde

J

Acum 12 ani

Pt \"unknown\": Daca treci de \"sensul giratoriu\" care de fapt nu este sens giratoriu, prima la dreapta este str.Ogorului, te duci pe ea si la un moment dat se face o strada la dreapta, dar nu str.Frunzei care ii mai varza decat Turnisorului, acolo gasesti o poarta care apartine cartierului Alma, din discutiile avute cu cei care au montat-o acum de curand a fost mutata de pe vechiul ei loc tocmai pt a permite accesul in cartierul Alma pt ca daca stai acolo vezi ca pavajul da exact in ea.Si da stau inca acolo, asa ca pupa-l in fund pe ala care ti-a vandut ap acolo si nu ti-a dat si loc de parcare si acces.(Tibor Konrad il cheama).
Raspunde

J

Acum 12 ani

Pt \"ion\":Esti prost informat ioane, la bloc se muta si cei care nu au bani de casa, constructorul mai are de lucru acolo pana sa faca asfalt si da tot pe PACALA IOHANIS il votam sa mori tu de ciuda, ca cel putin a facut ceva pt Sibiu, si daca stai in Sibiu de 10 ani vezi diferentele, daca nu dute in Jina.
Raspunde

unknown

Acum 12 ani

Iti multumesc mult J pt indemnul civilizat. Mult succes. Scuza-ma ca ti-am dat apa la moara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus