Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Roman si-a amanat decizia

Deputatul Gheorghe Roman a amânat astăzi răspunsul la întrebarea daca va candida sau nu la alegerile locale. ”Nu am spus în conferința de presă mai mult decât am spus ieri. Vă voi anunța atunci când voi lua decizia”, a declarat democrat liberaul. „Este foarte posibilă candidatura mea la funcţia de primar. Într-un timp foarte scurt voi lua o decizie. Vineri la ora 10 am programată o conferință de presă în care voi spune mai multe”, a declarat Roman, joi, la postul local de televiziune Antena 1.

Deputatul PDL a declarat în mai multe rânduri că își dorește o candidatură în alegerile locale și va lua această decizie după ce va vedea rezultatele unor sondaje de opinie. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 248

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

all4all

Acum 12 ani

ar fi o greseala sa plecati din PDL!!!
Raspunde

mediesean

Acum 11 ani

Orice decizie politica trebuie bine analizata si doar apoi luata .....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus