Duminică,
12.05.2024
Partial Noros
Acum
11°C

ANUNT PUBLIC

 

“S.C. SOMETRA S.A. anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reabilitarea instalatiei tehnologice Waelz de la S.C. Sometra S.A.” amplasat in localitatea Copsa Mica, str. Fabricilor nr. 1, judetul Sibiu. Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Sibiu str. Hipodromului, nr. 2A, Sibiu in zilele de luni pana vineri, intre orele 8 - 16, precum si pe pagina de internet a agentiei http://arpmsb.anpm.ro.

 Observatiile / contestatiile publicului se primesc la sediul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Sibiu,  str. Hipodromului nr. 2A, Sibiu sau pe e-mail [email protected], pana la data de 17.04.2012”.

Conducerea SC SOMETRA SA

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus