Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Eugen Mitea - out. Intra Razvan Pop

Consilierul local PNL, Eugen Mitea și-a dat demisia din Consiliul Local Sibiu, locul său urmând să fie luat de Răzvan Pop. ”L-am sunat pe domnul Mitea și mi-a spus că are niște motive personale din cauza cărora nu mai vrea să continue. El a demisionat doar din CL Sibiu, rămâne membru al PNL Sibiu”, a declarat președintele PNL Sibiu Mircea Cazan. 

Liberalul susține că Mitea a refuzat să facă parte din lista consilierilor locali la alegerile locale. ”Eu am avut o discuție cu el, mi-a spus că nu-și mai dorește poziția de consilier. Dacă se răzgândește, noi îi putem oferi o poziție printre primii în lista pentru Consiliul Local Sibiu”, a mai spăus Cazan.
Locul lui Mitea în CL Sibiu va fi luat de Răzvan Pop. ”Îi va prinde bine experiența de două luni de consilier local”, a mai spus Mircea Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

sibian

Acum 11 ani

bravo Razvan, in sfarsit un tanar cu initiativa
Raspunde

Varucu

Acum 11 ani

Am inteles ca si-a depus CV in satul Presaca la ciobanii locali si a primit o oferta avantajoasa.De fapt revine la vechea meserie pe care o cunoaste foarte bine.
Raspunde

ceapone

Acum 11 ani

Se retrage Eugen Mitea la timp din ceva mai putin \"dragut\". Motive personale...
Raspunde

4424

Acum 11 ani

INVIDIA E MARE. ASTA E: UNII LATRA SI PLANG IN TIMP CE ALTII AJUNG ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL. RAZVAN POP - CONSILIER
Raspunde

Marinela

Acum 11 ani

Bine ca se retrage la timp
Raspunde

alta

Acum 11 ani

La timp pentru ce? Culmea e ca Mitrea, despre care am citit si auzit atatea lucruri prea putin placute, e singurul om politic pe care l-am vazut eu cu ochii mei citind in spatiul public, la Biblioteca ASTRA (nu o singura data), alaturi de copiii lui (si nu era in campanie electorala si motivul presupun ca nu era faptul ca nu avea destule carti acasa), voind sa fie simplul obicei din copilarie pe care il poti inocula, in sens figurat evident, puilor tai, dk ai! Dk nu, il transmiti celor care au urechi sa auda si ochi sa vada!
Raspunde

Buhus Roxana

Acum 11 ani

Se retrage Eugen Mitea si ii ia locul Razvan Pop....acum sa vedem ce va face....care vor fi rezultatele......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus