Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Ministrul Laszlo Borbely si-a dat demisia

 

Laszlo Borbely a încheiat discuţia cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, după aproximativ două ore, şi i-a înmânat acestuia demisia din postul de ministru al Mediului, în urma acuzaţiilor DNA, au declarat surse din UDMR. Întâlnirea s-a încheiat la ora 12.10, după aproximativ două ore de la sosirea ministrului la sediul Guvernului, informează Mediafax.Până la această oră, reprezentanţii Executivului nu au comentat.
Surse oficiale au declarat anterior agenţiei Mediafax că Laszlo Borbely i-a spus premierului Mihai Răzvan Ungureanu că este pregătit să demisioneze din postul de ministru al Mediului în urma acuzaţiilor DNA, dacă aceasta este solicitarea Guvernului, la acea oră discuţia fiind încă în derulare.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a ajuns joi dimineaţa la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu despre acuzaţiile DNA. El a fost convocat pentru miercuri seara de şeful Guvernului, la o discuţie pe această temă, a precizat anterior purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.
Surse oficiale au declarat ulterior că premierul Ungureanu a discutat, miercuri seara, la telefon cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, aflat încă pe aeroportul din Cluj-Napoca, cei doi convenind să se întâlnească în cursul zilei de joi pentru a discuta despre acuzaţiile DNA, având în vedere ora târzie la care ministrul va pleca din Cluj.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

mosu

Acum 10 ani

da asa trebuie DEMISIA este un act de onoare ,dar la unguri nu este onoare Daca udmr demisioneaza din coalitie ar fi fain si aici eu atuncia chiar cred in onoare Nu demisionati toti veti pati ca borbeli urmeaza verestoi si alti Mai hunilor plecati in asia IUTE IUTE
Raspunde

Mai...

Acum 10 ani

Loti !!!
Raspunde

Vida

Acum 10 ani

Ce faceti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus