Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Expozitie cu desene … in cafea!

Asociația Synchro Art în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Galeria Art Vo au pregătit sibienilor o expoziţie inedită de desene… în cafea!

Expoziţia "Coffeentasy" a fost realizată de artistul platic Ion Andrei Puican, care a desenat peste 60 de lucrări în cafea. Graficianul foloseşte petele de cafea ca pretext pentru tablourile pe care le pictează, îmbinând întâmplătorul cu imaginarul.

"Mai mult sau mai puţin un accident cotidian banal. Totul porneşte de la o idee la fel de simplă şi cotidiană: la o cafea se întâmplă atâtea lucruri, unele minunate, altele surprinzătoare, se nasc iubiri şi relaţii, sunt puncte cheie între oameni, se nasc idei şi lumi întregi. Undeva, în pata de cafea aleatoriu împrăştiată pe hârtie, toate aceste lumi şi poveşti se întrezăresc, se păstrează şi ajung la noi".

Vernisajul va avea loc marţi, 10 aprilie, de la ora 19:00, la Art Café în Piaţa Mare. Expoziţia rămâne deschisă până în 10 mai şi va putea fi vizitată zilnic între orele 09:00-02:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus