Ingrediente:
-2 vinete
-2 cepe
-3 linguri ulei
-roşii
-sare
-piper
-pătrunjel
Mod de preparare:
Se coc vinetele, se lasă să se scurgă bine, se toacă mărunt, se pun într-un castron şi se bat în timp ce se toarnă uleiul puţin câte puţin. Apoi se adaugă ceapa foarte fin tocată, sarea şi piperul.
Se aleg roşii mici şi tari, se taie un capac la fiecare şi se scobesc de tot conţinutul. După aceea, în roşiile goale se adaugă salata de vinete.
La sfârşit, după ce au fost aşezate pe un platou, se pune pe mijlocul fiecărei roşii o frunză de pătrunjel. Roşiile se pot umple şi cu alte salate (de dovlecei, de orez, de ciuperci, de conopidă).Poftă bună!
Foto: bucate-apetisante.blogspot.com
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 724


Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Claus
Acum 1 oră
Muresan
Acum 1 oră
???
Acum 1 oră
Muresan
Acum 1 oră
Fugiti, pericol !