Ingrediente pentru blat:
-150 g nucă măcinată
-100 g zahăr
-1 plic praf de copt
- 250 ml apă minerală
- făină cât cuprinde (compoziţa trebuie să aibă consistenţa unui chec)
Se amestecă zaharul cu apă minerală, nucă, praf de copt şi făină. Când compoziţia este gata se toarnă într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făina. Se coace la foc potrivit.
Crema:
Pentru cremă se foloseşte frişcă vegetală amestecată cu nucă măcinată sau alune. O altă variantă pentru cremă este frişca amestecată cu fructe: căpşuni, zmeură sau fructe de padure.
Blatul se taie şi se umple cu cremă, apoi se ornează cu frişcă vegetală şi cu fructe. Poftă bună!
Foto: tangocake.blogspot.com
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 1147


Ultimele comentarii
Acum 3 ore
BOGDAN
Acum 3 ore
Unul
Acum 3 ore
Gen
Acum 4 ore
Emil
Acum 4 ore
Claus