Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

BinderBubi in finala celor mai frumoase hoteluri

Compania medieșeană Dafora participă la Gala Premiilor de Excelență din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference cu două dintre hotelurile pe care le deține în portofoliu. Hotelul BinderBubi din Sighișoara a ajuns în finala categoriei Hotelul Anului. Hotelul BinderBubi din Mediaș și-a trimis în finală managerul, Mariana Lupu fiind printre nominalizații la categoria Rising Star manager al anului. Finaliștii acestui prestigios concurs pot fi votați online, pe www.hotelconference.ro. Evenimentul va avea loc în acest an între 24 și 26 aprilie, la JW Marriot Grand Hotel, în București. Hotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment ce premiază cele mai eficiente proiecte și concepte din industria ospitalității și turismului românesc. Pe lângă gala de premiere a celor mai bune proiecte din turism, organizatorii au pregătite conferințe și eminarii precum și o zonă expozițională dedicată furnizorilor de servicii pentru industria hotelieră. Foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus