Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Camerata Ulm – concert la Filarmonica de Stat Sibiu

Mâine, de la ora 19:00, la Sala Thalia va avea loc concertul muzicienilor orchestrei Camerata Ulm. Orchestra de coarde Camerata Ulm a fost înfiinţată în anul 2007 de 13 muzicieni şi pedagogi din Ulm şi împrejurimi, absolvenţi ai diferitelor Academii de Muzică din Germania şi estul Europei. Ansamblul are azi un palmares bogat de concerte în colaborare cu diferiţi solişti şi dirijori.

La Sibiu, Camerata Ulm îi are ca invitaţi pe soliştii Stela Bunea, Almut Schmiedel şi Wolfgang Gebhart. Camerata Ulm va prezenta sibienilor W.A. Mozart - Divertimento în fa major, pentru orchestră de coarde, Carl Maria von Weber - Cvintet în si-bemol major pentru clarinet şi orchestră de coarde, Gustav Holst - Suita “St.Paul” pentru orchestră de coarde şi J.S.Bach – Concert pentru două viori şi orchestră de coarde în re minor.

Concertul va avea loc marţi, 10 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Thalia. Preţul unui bilet este de 14 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Biletele se pot procura de la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Anunt cultural facut de o inculta. RUSINE!!!

Acum 12 ani

Academiii (plural inedit, reinventeaza limba)...Wolfgng (da-i omului un miel, e abia a doua zi de Pasti la ei)...Camerata Ulm le va prezenta la Sibiu (cui, academiciano?)...W.A. Mozart - Divertimento în Fa Major, pentru Orchestră de coarde, Carl Maria von Weber - Cvintet în Si-bemol Major pentru Clarinet şi Orchestră de coarde, Gustav Holst - Suita “St.Paul” pentru Orchestră de coarde şi J.S.Bach – Concert pentru două viori şi orchestră de coarde în re minor (dupa ce reguli pui majuscule, istetimea-ta?).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus