Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dinamovistii, acuzati de dopaj inainte de semifinala cu Gaz Metan

Președintele Gazului Metan, Ioan Horoba, a declarat că a fost sfătuit, prin telefon, să ceară control antidoping la meciul cu Dinamo, de mâine seară, din manșa secundă a semifinalelor Cupei României-Timișoreana.

Horoba nu a dezvăluit identitatea persoanelor care i-au sugerat solicitatea unui control antidoping. Pentru o formație acuzată de dopaj, Dinamo merge din rău în mai rău: a pierdut primul loc al clasamentului, e la cinci puncte de CFR Cluj, și-a schimbat antrenorul, iar singurele victorii din 2012 ale dinamoviștilor au venit în urma celor două jocuri cu Gaz Metan – 2-0, în campionat și 1-0 în Cupă. „Am primit astăzi două telefoane care mi-au indicat să cer controlul antidoping la Dinamo. Mi s-a spus că ar fi lucruri necurate la echipă. Mi s-a spus să cer control antidoping pentru că avem informaţii că jucatorii de la Dinamo sunt dopaţi”, a declarat Ioan Horoba la Dolce Sport. 

Oficialul medieșean spune însă că nu va solicita control antidoping. „Ce să fac eu acum, să cer control antidoping? Eu nu o să cer aşa ceva, mi se pare puţin ridicol să fac asta, apoi să zică lumea că ar fi o scuză petru noi”, a mai spus Horoba, citat de prosport.ro.

Meciul Gaz Metan - Dinamo se dispută mâine, de la ora 21:30. Medieșenii trebuie să întoarcă rezultatul din tur, când Dinamo a câştigat cu 1-0.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus