Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
14°C

Bucuria Primaverii la Sindicate

Finalul lunii aprilie vine cu un spectacol folcloric la Casa de Cultură a Sindicatelor. Casa de Cultură a Studenților organizează spectacolul „Bucuria Primăverii” în data de 27 aprilie, de la ora 19. Spectacolul este compus din suite de jocuri de pe Valea Hârtibaciului, din Avrig, de pe Valea Someșului, din Oaș sau din Zona Sibiului, puse în scenă de Ansamblul Folcloric Ardealul. „Acest eveniment este destinat actului cultural de calitate sub toate formele şi reprezintă unul din obiectivele majore ale Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu. În acest sens se urmăreşte promovarea tinerelor talente: dansatori, solisti si instrumentisti la nivel national printr-un sistem de schimb de informaţii profesionale şi calitative în domeniul folclorului“, a declarat Cornel-Alin Macarie, directorul adjunct al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu. Biletele se pot cumpăra de la Casa de Cultură a Studenților și costă 10 lei. La fiecare 4 bilete cumpărate primiți o invitație gratuită. Foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus