Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

80 de jandarmi la Gaz Metan – Pandurii

Aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, sprijiniţi de efective ale Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş, vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele Gaz Metan Mediaş – Pandurii Târgu Jiu, programată luni, 23 aprilie. Meciul este considerat a fi unul cu grad de risc mediu şi se va desfăşura pe stadionul din Mediaş cu începere de la ora 19.00. Jandarmeria estimează participarea a aproximativ 3000 de suporteri la meciul de luni, din etapa a XXVII-a. „Întrucât se estimează participarea unui număr ridicat de spectatori (aprox. 3000), Jandarmeria solicită acestora să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sibiu. Accesul în stadion se va efectua începând cu ora 17.00, iar jandarmii vor acţiona cu preponderenţă pentru: - asigurarea ordinii şi siguranţei publice în zona arenei sportive; - evacuarea din arena sportivă a unui grup de participanţi, în situaţia în care, prin faptele săvârşite de către aceştia, se pune în pericol siguranţa desfăşurării competiţiei sportive, la solicitarea persoanelor în drept pentru intervenţia forţelor de ordine; -intervenţia pentru restabilirea ordinii publice în arena sportivă atunci când se constată că în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi. Înaintea jocului, Gazul ocupă locul 12, iar Pandurii locul 8. Medieşenii au acumulat 28 de puncte, iar formaţia din Tg. Jiu are 39 de puncte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus