Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Premii pentru sibienii dispusi sa renunte la fumat

Competiţia internaţională de renunţare la fumat „Quit & Win” a ajuns la a şaptea ediţie, iar sibienii care reuşesc să se lase de fumat vor fi răsplătiţi.

„Quit & Win” este o campanie-concurs, iniţiată sub egida Biroului EURO al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi oferă fumătorilor oportunitatea de a se lăsa de fumat.

Conform regulamentului de participare, ediţia din acest an propune celor interesaţi abţinerea de la fumat în perioada 2 – 29 mai, precedată de trimiterea unui formular de participare, înainte de 2 mai 2012.

Începând  din mai 2000 şi până în prezent, din judeţul Sibiu au participat 99 de persoane. Fumătorii care vor respectat abstinenţa pot câştiga, prin tragere la sorţi, premii importante în valoare de 1.000 de dolari, constând în două sejururi a câte 11 zile, la Centrul de Sănătate Herghelia, jud. Mureş (2 persoane) şi două sejururi a câte 11 zile, la Centrul de Sănătate Podiş, jud. Bacău (2 persoane). Numele câştigătorilor se vor anunţa în 31 mai, când se aniversează Ziua Mondială Fără Tutun. Abţinerea de la fumat a câştigătorilor se verifică prin depoziţia unui martor şi printr-un test biochimic. 

Formularele de participare şi regulamentul concursului pot fi procurate de la Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, până în data de 30 aprilie sau înscrierea se poate face online la adresa: www.sanatateplus.ro.

Quit & Win s-a organizat începând din 1994, din doi în doi ani, sub coordonarea internaţională a Institutului de Sănătate Publică din Finlanda, având suportul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii - Iniţiativa Tobacco Free.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

organizatorii

Acum 10 ani

premiul I : o tura cu trotineta prin beci. premiul II : medalie de caramida comestibila. premiul III : ordinul saculetul cu pamant clasa IV-a cu esarfa.
Raspunde

Gicu Mare-Fost-Fumator

Acum 10 ani

locu unu: cartus velve import moldova(trecut granita 20 km de albita,camp+apa). locu 2: cartus ronson import ucraina(trecut granita 5 km radauti, camp) locu 3: cartus plugaru(de la noi)
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

2. Gicu Mare-Fost-Fumator (IP 188.24.222.151) locu unu: cartus velve import moldova(trecut granita 20 km de albita,camp+apa). locu 2: cartus ronson import ucraina(trecut granita 5 km radauti, camp) locu 3: cartus plugaru(de la noi) (03:13:13)_____________________________ Atat Ucraina cat si Moldova sunt foarte aproape de Cernobâl, toata zona este CONTAMINATA RADIOACTIV pentru cateva sute de ani. deci cancerul primit via fumat, dar in primul rand tutunul RADIOACTIV..In primul rând tiroida, apoi gâtul bronhiile, plamanii. Deci dai un ban , da\'stai in fata (la Morga). Nu fac pe abstinentul..pip in draci tutun olandez facut tigari cu filtru mai nou..desi fara filtru e ca pita calda, dar ma menajez mai nou..cafei fara tutun ...te ia naiba..salutare la Union si deschideti naibii VIOLETA...
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Un banc de prin anii 60\' ai sec. icks-icks. Un batranel d se duce si el la doftor sa ceara Sfatu\' Medicului livei, nu la radio. -Domnu\'doftor, am venit sa va intreb ce sa fac sa duc o viata sanatoasa si sa traiesc mult. -Bei? Mai iei câte-o palinca de Maramu\'? -Ferit-a Sfantu\', nu beau decat apa dulce de robinet cu stampila de Izvor-din-Muntii Cibinului. -Dar tragi des la carne frageda de muiere? -Domnu Doftor, io caut sa pazesc Poruncile si sa nu râvnesc la a vecinului, sa ma pastrez curat si luminat. -Da\' de pipat, pipi? -D-apai numa Buruiana Dracului si-ti deschide Putoarea de la Poarta Iadului. -S-apai , la ce mai vrei sa traiesti mult?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus