Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Cui dati votul: lui Bottesch, Cindrea sau Stirbet?

Știrbeț despre Cindrea și Bottesch: îi respect, dar nu ca și persoane publice. Cindrea despre Știrbeț: candidat de rangul doi. Brunchea despre ea: sunt candidatul ideal. Floarea despre restul: pot să vină toți o dată împotriva mea. Doamenlor și domnilor, se apropie alegerile.

După anunțul oficial al PD-L referitor al candidatul pentru președinția Consiliului Județean Sibiu – nominalizat în persoana deputatului Cornel Știrbeț – practic lista ”scurtă” a fost definitivată. Pentru președintele PSD, Ioan Cindrea, lupta pare să aibă un singur adversar clar – Martin Bottesch, care l-a rândul său se vede cam singurul recomandat pentru această funcție.  Candidatul FDGR pentru funcția de președinte al CJ Sibiu, Bottesch declară că apreciază faptul că apar mai mulți candidați, dar privind CV-urile celorlalți competitori, are un atu. ”Fiecare funcție a condus la o anumită experiență. În cazul meu experiența este de opt ani ca președinte al Consiliului Județean și cred că este cea mai utilă pentru această funcție”, a declarat Martin Bottesch.
Mai belicos în primele declarații a fost Cornel Știrbeț, despre care șeful său politic, Ion Ariton, a ținut să remarce că nu a pierdut în nicio campanie. ”Îi apreciez ca persoane fizice pe amândoi (Bottesch și Cindrea – n.r.). Sunt oameni respectabili. Dar ca persoane publice, ca activitate profesională nu pot să spun același lucru. În timpul campaniei vom discuta și asupra acestor aspecte”, a promis Știrbeț.
În replică, candidatul USL pentru funcția de președinte al CJ Sibiu se arată prea puțin interesat de candidatul democrat-liberal și îi atinge, puțin, orgoliul lui Ariton.
”Nu aș dori să intru în polemică alături de Cornel Știrbeț. Din ceea ce știu eu în urma sondajelor făcute la nivel județean de către PD-L au reieșit scoruri care nu dau niciunuia din acel partid  vreo șansă și toți au fugit de o astfel de candidatură. Dovadă că au renunțat mulți și că, de nevoie, au numit un canidat de rangul doi. Eu cred că un președinte de organizație de partid trebuie să își asume întâlnirea cu electoratul”, a declarat Ioan Cindrea, pentru Turnul Sfatului.

La Primărie, Floarea e cel mai haios

Din postura de candidat al FDGR pentru Primăria Sibiu, Klaus Johannis este relaxat. Dorința actualului primar este să crească numărul de consilieri locali din partea FDGR în Consiliul local Sibiu. ”Acum este un număr bun, dar și aici în mandatul trecut am avut doi consilieri în plus, vrem să îi recâștigăm”. Ales cu peste 83% din voturile valabil exprimate acum patru ani, dorința lui Johannis este de a-și păstra procentele. ”Pentru a fi ales primar e nevoie de 50% plus un vot. Eu m-aș bucura dacă aș constata în urma votului că popularitatea mea a rămas aceeași ca și până acum”.
De departe, cel mai haios candidat este cel al USL, Dragoș Floarea. Invitat în cadrul emisiunii Raluca și Răzvan, de la Eveniment TV, Floarea a avut câteva intervenții de un umor absolut dezinvolt. Spre exemplu, referitor la percepția candidaturii sale în rândul familiei, Floarea a recunoscut că ”cea mai șocată a fost mama, care încă nu își revine”. La fel de savuros a fost Floarea și când a vorbit despre momentul întâlnirii sale cu reprezentanții PC Sibiu, după ce a fost impus drept candidat de la București. ”Am avut întâlniri vreo două săptămâni în care ei nu înțelegeau de ce, eu nu înțelegeam de ce. Din aproape în aproape am înțeles că acolo sunt oameni care au ținut partidul și acum vine mâzgă ăsta mic și le ia ciocolata”. Floarea nu s-a abținut și a arătat cum îl vede pe Johannis. ”Sibiul se cheamă Sibiu, nu Johannisburg sau ceva de genul acesta”, pentru a admite parțial că e într-o luptă în care merge cu lecția cam neînvățată. ”E ca la un examen: băi, dacă nu înveți, nu ai de ce să îți fie frică”. În fine, referitor la care dintre propunerile PD-L pentru Primărie (Brunchea, Ștețiu, Răcuciu) i-ar fi mai convenabilă, Floarea a încheiat scurt. ”Având în vedere că eu nu îi cunosc personal și nici activitatea lor nu o cunosct, pot să vină toți trei odată”.

Brunchea: nu am putut să fac nimic în Consiliul Local

Mariana Brunchea a devenit consilier local în 2008, la un an după ce a intrat în politică. ”Sunt un om de competiție cu care poți să mergi la război, indiferent dacă pierzi sau câștigi. Războiul îl termin cu cei pe care i-am început. Sunt foarte receptivă la problemele cetățenilor municipiului Sibiu. Cred că sunt candidatul ideal la acest moment pentru postul de primar al municipiului”, și-a început ea discursul. Atacul ei politic s-a îndreptat înspre ”dictatura” din Consiliul local Sibiu, o temă predilectă a democrat-liberalilor sibieni, singurii care mai discută în plenul forului legislativ local.
”Ca și consilier local am trăit cea mai mare dezamăgire, pentru faptul că timp de patru ani nu am putut să fac nimic la Consiliul local. Nu am putut să mișc inerția greoaie din Primăria Sibiu și din Consiliul local. Acolo lucrurile nu se discută, nu există dialog, nu există dezbatere, există o secretomanie care planează peste tot ce se întâmplă acolo. Pot să afirm cu tărie că acolo lipsește democrația”, a spus Brunchea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

75 comentarii

mosu

Acum 11 ani

trei balbaiti nu sant de nici-o treaba hai sa ne aflam in joc liniste o sa fie doar cu BOTTESCH CONDUS DE IOHANIS pana acuma nu s-a auzit nimicarau de actualul presedinte alC J
Raspunde

M.Ritio

Acum 11 ani

D-na Brunchea, faceti un joc de imaginatie si ganditi-va ca a-ti fi fost in parlamentul Romaniei, in tabara opozitiei. Ce a-ti fi putut face impotriva majoritatii P.D.L., U.D.M.R., U.N.P.R. , minoritati? Nimic. V-ati fi lovit de aceeasi lipsa de dialog, lipsa de democratie, inertie, reguli impuse de sus. Asa este la noi la romani: \"Ciocul mic, noi suntem la putere\" Nu ne va fi bine niciodata atata timp cat vor guverna aceste reguli.
Raspunde

lola

Acum 11 ani

am incredere ca Doamna Brunchea isi va aduce aportul pt Sibiu...de cand am aflat ca e candidat la primarie am cautat sa vad ce a facut ea pana acum, si va pot zice ca a intervenit chiar oportun din postura de consilier local in administratia locala,nu a facut exces de zel,nu a propus lucruri doar de dragul imaginii ci chiar a facut ceva util si pt cetateni...recunosc ca nu sunt fanul actualului primar dar pana la candidatul pdl nu am vazut un candidat viabil,ci doar praf pe care Johannis is sufla repede din fata lui in aceasta competitie
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

FDRG pe linie!!! cu siguranta sunt si intre ei oameni \"diferiti\" dar sunt singurii care au facut ceva pentru Sibiu!!!
Raspunde

PRO CINDREA

Acum 11 ani

VOTAM CINDREA LA CJ!
Raspunde

babulus

Acum 11 ani

Ma mai gandesc, dar in nici un caz nu mai votez cu sasii, le ajunge! Nici macar nu au facut mare branza. Cea mai mare porcarie a lui Bottesch este chixul cu aeroportul \"intenational\". Din cauza prostiei astuia iau avionul de la TG. Mures sau Bucuresti, in loc sa folosesc aeroportul din orasul meu.
Raspunde

@ lola

Acum 11 ani

Luati-va de mana !!! tu cu Brunchea , pana sa vina Forumul la putere , Sibiul arata ca un targ de vite acuma s-au trezit toti sa critice....
Raspunde

gicu

Acum 11 ani

asta-i buna, ghici ciuperca ... pai cum sa votezi cu cei 2 titani, cele 2 figuri pe veci ? din cele 3 rele voi alege pe cel mai bun.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Sant sibian si o sa-l votez pe dl Botesch la consiliul judetean cu toate ca fac parte din alt partid .
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Cu sihuranta trebuie sa dispara sasii din peisajul politic,altfel ne germanizam.Unde este mindria noastra de romani?
Raspunde

Ionel

Acum 11 ani

O sa il votez pe Stirbet, va vedem si ceva diferit de FDGR. Botesch nu spun ca nu e bun insa e condus din spate de Johanis.
Raspunde

i

Acum 11 ani

cindrea are deja prea multe case prin sibiu, bottesch am vazut ce poate(mai bine spus ce poate johannis), vreau sa vad cat poate stirbet, daca nu poate atunci dupa 4 ani nu il mai aleg
Raspunde

Jaco

Acum 11 ani

@M.Ritio, de ce nu sunteti consecvent(a)? Scrieti si \"v-a-ti fi lovit\" daca tot ati luat-o pe drumul ala!
Raspunde

tari activistii astia

Acum 11 ani

Sibiul este pe locul 3 in romanica(dupa bucuresti si ilfov) in ceea ce priveste salariul mediu pe economie, in Sibiu se sifoneaza cei mai putini bani - numai datorita \"sasilor\", asa ca echipa castigatoare nu se schimba, ... foarte tare unul pe aici, hai sa vedem ce poate stirbet :), am vazut - furat din salarii, furat din pensii, umilita si bataie de joc, multumesc frumos... - fdgr pe linie
Raspunde

Jollie

Acum 11 ani

si eu vreau sa vad ce va realiza Stirbet , eu zic ca merita o sansa !
Raspunde

dinu

Acum 11 ani

oricine dar sa fie roman mai fratilor sasi dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta a-ti vazut ce fac cu aeroportul cu casele retrocedat tot centru istoric etc ori cum orasul e condus de viceprimari s-au vreti primar pe viata pana va saturati ca de iliescu
Raspunde

hopa

Acum 11 ani

hooooooopaaa mitica.........sau trezit rogojinile inainte de alegeri?ce retardati caraghiosi sunte ti cu cindrea&CO......
Raspunde

Asta da, viitor primar:

Acum 11 ani

”E ca la un examen: băi, dacă nu înveți, nu ai de ce să îți fie frică”. Sibienilor, votati-l, asta gandeste cu creierul mic (singurul pe care-l are), dar si ala foarte mic: unu, maxim doi neuroni, care joaca baschet la un cos (de gunoi).
Raspunde

ghita

Acum 11 ani

As vota cu Stirbet.
Raspunde

Alta \"catindata\" desprinsa din Caragiale:

Acum 11 ani

\"Războiul îl termin cu cei pe care i-am început.\" I-o fi inceput in alcov? Mama ei de primarie, daca ajung astia, ne-am dus dracului. Astia n-au nici o scoala, si nu ma refer la diplome. Sasul Johannis macar se exprima corect si coerent in limba oficiala, care nu este si materna pentru el. Handicapatii astia nu-si cunosc propria limba. Ce sa caute la primarie, unde sa-mi promoveze interesele si unde sa promoveze, culmea, si cultura? Or fi stiind ce-i aia? Fac acum o asociere: la concertele simfonice care ies din tiparele obisnuite - dirijori sau solisti mai renumiti, zile aniversare, etc, isi fac aparitia tot felul de politruci care primesc invitatii gratuite. Vor sa \"dea bine\", aratand cat sunt de culti. Dau cu mucii-n fasole: aplauda ca idiotii dupa fiecare parte a unei lucrari (concert, simfonie), facandu-ma sa ma simt penibil fata de artisti. Ei sunt mandri... Cam astia-s prin primarie, CL si CJ. Pe cei din comunitatea germana nu i-am vazut NICIODATA facand acest gest de crasa incultura. Ii stiu, ii vad, eu fiind un obisnuit al Filarmonicii de vreo 45 de ani.
Raspunde

Postacul Dinu

Acum 11 ani

vorbeste aceeasi limba cu \"catindatii\" etniei romane. Normal ca-l va vota pe unul din ei. Singura conditie este sa nu fie sas. De fapt, cred ca asta-i masa de manevra, sustinatorii sloganului \"noi nu ne vindem orasul sasilor\". Dar, stimati alegatori, sasii nu vor pleca cu Sibiul nicaieri. Si, in plus, sunt prea putini ca sa ne temem ca fura tot si voua nu va mai ramane nimic. Dintre catindatii sibieni, pe unul il cunosc personal: Stirbet. Ce va pot spune este \"fereasca-ne Bunul Dumneze\"...
Raspunde

BULĂ

Acum 11 ani

BOTTESCH ....să-vă ofticați
Raspunde

iuli

Acum 11 ani

La spectacolele amintite de cel de mai sus sunt prezenti angajatii Primariei si sasii.Oare de care o fo vorba aici?Pe sasi nu i-am vazut acum 20-30 de ani la spectacolele Filarmonicii,acum s-au descoperit mari melomani.Cred ca la aceste spectacole nu conteaza daca esti sas s-au roman iar cultura nu se face cu invitatii gratuite
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

lol, cui altcuiva decat d-lui presedinte Bottesch??
Raspunde

eu

Acum 11 ani

Eu votez cu Cindrea pentru ca minte frumos si mai votez si cu Bottesch ca vreau sa emigrez in Germania, dar asta in alte doua vieti virtuale pe care le voi avea. In viata asta, reala, VOTEZ cu un OM HOTARAT si CU PROIECTE, eu VOTEZ cu STIRBET.
Raspunde

Alva

Acum 11 ani

Pe Cindrea nu il votez ca urasc PSD-ul si de sasi m-am saturat, vreau sa votez anul asta cu PDL-ul pentru Sibiu, asa ca voi vota cu Stirbet.
Raspunde

maya

Acum 11 ani

Respect pentru d-l Cornel Stirbet un om care a luptat si lupta pentru Sibiu. VOTEZ CU CORNEL STIRBET.
Raspunde

eu

Acum 11 ani

FDRG pe linie!!! cu siguranta sunt si intre ei oameni \"diferiti\" dar sunt singurii care au facut ceva pentru Sibiu!!! restul vor fura in continuare
Raspunde

GELU

Acum 11 ani

Eu votez un om echilibrat, pe d-l Cornel Stirbet.
Raspunde

pt cei ce pupa in***alte etnii

Acum 11 ani

romanul uita nu citeste o carte uita trecutul cum au suferit pe timpuri cu austro-ungaria cine erau cei mai nobili bogati in sibiu etc aducem presedinte strain parlament totul si noi emigram in masa nu conteaza partidul dar sa fie roman traim in romania!!!!!!!!!
Raspunde

stirbet javra portocalie

Acum 11 ani

FDGR=PDL aceas mizerie....
Raspunde

Vasile

Acum 11 ani

Știrbeț... un vechi comunist! FDGR pe aproape toată linia! Consilierii județeni de la USL! Trebuie să fim conectați un pic și cu politica națională. În schimb, PDL-ul trebuie să dispară ca partid.
Raspunde

romanu1992

Acum 11 ani

Cu siguranta ales va fi domnul Stirbet. Domnul Cindrea si a aratat talentul de a \"conduce\" pe Valea Hirtibaciului, iar domnul Bottesch nu pt ca el este inca la teatru fiind marioneta in mana lui Iohanis:)
Raspunde

@Iuli,

Acum 11 ani

repet, de peste 45 de ani merg la Filarmonica. Pana au plecat masiv sasii, spectatorii erau cam fifty-fifty. Nu m-apuc sa-ti enumar acum nume de personalitati ale culturii sibiene de etnie germana care erau printre ei, tot nu ti-ar spune nimic. Te asigur insa ca nici unul dina aceia n-ar fi scris asa: \"esti sas s-au roman\"... Iuli, las-o moarta, ti-ai dat masura culturii. De acord ca nu-ti faci educatie (muzicala sau de oricare-ar fi ea) participand doar daca-i moka. Din acest motiv nu mai merg, de exemplu, la concertele de Anul Nou sau Craciun, sa nu mi se aplece. Sarmalele si afumatura nu-mi pica asa greu la stomac precum imi pica mutrele \"notabilitatilor\".
Raspunde

@30,

Acum 11 ani

dac-ai reprezenta macar 1% din ceea ce-au reprezentat/demonstrat \"alte etnii\", te-as pupa si pe tine. Dar felul in care scrii demonstreaza ca esti la fel de \"meritoriu\" ca si cei inspre care iti indrepti optiunile politice. Merci, nu, un semianalfabet (vorbesc de Sirbet) nu poate sa ma reprezinte pe mine, cetatean al Sibiului. Inscrie-te in pd-l si vei avea parte numai de dintr-astia.
Raspunde

haker

Acum 11 ani

am avut ceva treaba,i-am exclus pe pup in ...bib,pe ling.....bip. daca vin cei care au fost inaintea FDGR-ului si prezinta realizarile primarilor din partidele lor care au fost la Sibiu promit ca le fac reclama gratuita .Nu ca FDGR a fost usa de biserica dar trebuie sa ne uitam la SIBIU ,in general ,mai e de facut o gramada de lucruri . Credeti ca ca daca vin al de necunoscuti fac treaba ?????? Eu zic sa mergeti la vot si sa votati cu ochii cu care vedeti ce s-a facut nu cu vecinu sau sefu de la xxxx partid care va da o samanta , care nu va face rod Va pup
Raspunde

fara sasi si \"javre ordinare\" portocalii

Acum 11 ani

johanis 6case mai tare ca nastase....Hariton si portocalii cei mai versati in \"SUGEREA \"banului public...
Raspunde

@37 ce votam

Acum 11 ani

CINDREA presedinte la CJ Sibiu
Raspunde

Mos Martin

Acum 11 ani

La voi la rumanesch nu este cap pe umerii si nu stie ce faceti in judet asa ca lasati la mine un sas sa va face voua tot ce trebuie ca aeroportul national fara inter si handicapaten fara hand. Votati la mine ca treaba merge ceas prin noi pentru voi .
Raspunde

Alegator

Acum 11 ani

Domnule Traian Deleanu, te dezamagesc! La intrebarea ta din titlu raspund: cu nici unul. In primul rand, nu cu sasul sovin ascuns. Sibieni, votati pe cine vreti, dar votati romani. Lasati-i pe sasi, unguri si tigani. Si-au facut destul de cap.
Raspunde

lola

Acum 11 ani

nu pot zice ca sasi nu au facut nimic pt sibiu pt ca mint dar cred cu tarie ca si un roman poate face ceea ce au facut sasi si avem exemple in tara asta de romani care au facut ceea ce a facut sasu pt sibiu(vezi brasov,tg mures)...vreau un roman pt sibiu si cred ca stirbet va face o treaba la fel sau poate chiar mai buna decat bottesch
Raspunde

@lola

Acum 11 ani

bottesch si ioha s-au urinat peste romani. crezi ca stirbet va face treaba asta mai bine ?
Raspunde

Rico

Acum 11 ani

nu conteaza cat de lung am / sau nu am parul ci conteaza cat si cum votez ... Deleanu-Cj; Bratu - Primarie!
Raspunde

Vasi

Acum 11 ani

Observ ca sunt inca viabile vechile denigrari puse la punct de stalin,tot aceleasi mizerii folosite de politrucii comunisti dealungul timpului.....atunci erau folosite pentru preaslavirea partidului,astazi pentru umplerea buzunarului......credeti \"dragilor\" ca mai merge?.....daca pentru a scapa de hoti trebuie sa votez sas si nu roman,asta voi face .....in SIBIU,TOATE partidele politice romanesti de mana cu udmr,au rasolit-o DEFINITIV.....asa sta si va sta treaba mult timp de acum incolo,restul sunt incercari de doi bani care vor fi taxate de sibieni ca atare.....lasand la o parte flasnetariatul politic pot vedea schimbari majore in oras si asta doar de cand este condus de sasi(nu ca i-as iubi!).....asa ca nu pot decat sa le doresc in continuare SPOR LA TREABA,si binenteles sa-i VOTEZ
Raspunde

HAI USL

Acum 11 ani

votam Cindrea
Raspunde

BUBICO

Acum 11 ani

NOROC CA SIBIENII ,IN COVARSITOAREA LOR MAJORITATE,STIU SA VOTEZE ! APRECIIND RIGOAREA,VALOAREA SI CARACTERUL CANDIDATILOOR! SA FIM SERIOSI,CORNEL STIRBET ESTE O GLUMA,PT TOTI CEI CE-L CUNOSC PERSONAL- IN MOD SIGUR PD-L STIINDU-SI SANSELE,LANSEAZA O ASEMENEA CANDIDATURA CU SCOPUL ,BINE GANDIT DE ALTFEL,DE A -L COMPROMITE SI DEMONSTRA ORGANIZATIEI DE BUCURESTI ,CEEA CE E DE DEMONSTRAT- SA NU UITAM,TRADATORII RAMAN MEREU TREDATORI,IAR STIRBET,UNUL DIN ACESTIA,TREBUIE SA DISPARA DIN PEISAJUL POLITIC,IN CARE ,NUMAI „BALBELE„GAFELE SI LIPSA DE COERENTA IN GANDIRE SI EXPRIMARE,IL „RECOMANDA„.BRAVO PD-L,BUNA MISCARE,BUNA GANDIRE DE PERSPECTIVA,ASTA V-A TRAS INTOTDEUNA IN JOS!
Raspunde

Bubico,

Acum 11 ani

argumente bune, pacat de forma in care le-ai exprimat! Nu mai scrie cu majuscule, e obositor pentru cititori!
Raspunde

Taratorule

Acum 11 ani

De ce nu vreti sa votati UDMR-ul?
Raspunde

Pentru ca

Acum 11 ani

spre deosebire de sasi, sunt iredentisti si nationalisti extremisti, talibani, daca vrei. Pentru ca jaful de care-i acuzati pe sasi nu se compara cu jaful facut de unguri prin secuime - vezi Verestoy, Borbely si alti potentati locali. Si-i voi vota pe sasi pentru ca se vede ceva in urma lor, ceva ce nu s-a vazut in urma nici unui primar roman. Si nu-i voi vota pe romani, in speta pe pedelisti, pentru ca in comparatie cu ei (cu pedelistii), ungurii-s copii mici in privinta jafului. D-aia ii voi vota pe sasi.
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

Copilasi ce ar fi sa ne scoatem capul din funduletz si sa nu mai comentam pe cine votam dupa etnie ... Daca se comportau sasi de pe aici ca si unguri si isi defineau relatia cu restul lumii in primul rand dupa etnie mai intelegeam dar asa? Ce conteaza daca e de origine roman verde sau nu, important e sa faca ceva treaba. Nu inteleg ce e cu ideile astea, vreti sa ajungem ca unguri din Harghita sa ne inecam in propriul venin?
Raspunde

dezamagit

Acum 11 ani

N-a facut nimic actualul presedinte..hmmm....Se pare ca ati uitat cum erau judetul si municipiul Sibiu inainte de a fi condus de sasi. Dar, probabil daca vuiau ziarele ca a fraudat, ca si-a facut case, ca foloseste banul public in interes propriu, ca si-a cumparat masini si vile....era mai interesant si chiar apreciat. Daca omul e corect si cinstit, nu va place, vi se pare neinteresant si plictisitor. Foarte bine, sa ramana in continuare incultii, incompetentii, hotii, cei care isi bat joc de batranii tarii, de medici, de mame, de copii...de tot ...si sa traiti bine, oameni buni...asa cum votati.
Raspunde

lolo

Acum 11 ani

Perfect de acord \" SIBIU si NU Johanisburg\" perfect de acord \"secretomanie ...nu exista democratie\" !!!
Raspunde

pentru 51

Acum 11 ani

Bravo,foarte bine spus.
Raspunde

Taratorule

Acum 11 ani

www.econtext.ro/dosar--2/analiza/harta-disperarii-topul-judetelor-dupa-numarul-persoanelor-care-au-fost-concediate-in-cei-trei-ani-de-criza-vezi-cati-angajati-s-au-vaporizat-din-judetul-tau.html
Raspunde

Taratorule,

Acum 11 ani

bravo tie, ai pus un imens punct pe \"i\". Sibiul sta atat de bine cu somajul/concedierile, pentru ca s-a dezvoltat zona industriala vest. Oare faptul ca-n Sibiu \"conduc\" sasii de atatia ani n-o fi avut nici o importanta pentru Siemens, Rud, Continental, Bogl si toate celelalte firme care-si au mamicile-n Germania? Eu as inclina sa cred ca DA. Sasii conduc in ultimii ani (parca 8?). In ceilalti 14 scursi de la lovilutie ce s-a-ntamplat in Sibiu, demn de remarcat? Daca ramanea un Serb sau un Condurat... Sa nu mai vorbim de, Doamne fereste, varianta (sper ca imposibila) de a fi condusi in viitor de cocoana aia dolofana sau de baschetbalistu\' lu\' peste. Ar fi dezastru, astia nu-si cunosc propria limba, ce sa mai vorbim de conversatii in limbi straine.
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Cred ca cel mai bine il votam pe sasul asta spoit de citiva ani incoace de cind nu-i mai ajung banii de la Primarie nici de cravate, dat cu luciu sa ne ia ochii,in rest gol in minte ,in privire si in rinjet
Raspunde

SIBIANCA

Acum 11 ani

VOTEZ CU BRUNCHEA SI STIRBET , DOUA PERSOANE CARE STIU CE VOR. SA LE DAM O SANSA.
Raspunde

Olga

Acum 11 ani

S-a vazut ce poate Johannis. Dar hai mai bine sa vedem ce pot si ceilalti - exclus magarul de Cindrea. Nu risti, nu castigi!!! Votul meu il au Brunchea si Stirbet.
Raspunde

D

Acum 11 ani

BOTTESCH si JOHANNIS PDL a distrus tara furand tot ce era de furat
Raspunde

J.Radu

Acum 11 ani

Cu Bottesch la C.J. si Iohannis la Primarie, Sibiul are sanse sa ramana in topul celor mai bune jud. si orase romanesti. Nu uitati ca Sibiul este la nivelul de azi datorita FDGR-ului . Nu faceti experiente proaste si riscante prin alegerea \"miticilor\". ....desii sunt convins 100% ca SIBIENII ADEVARATI vor vota cu cine trebuie...
Raspunde

pt. J Radu

Acum 11 ani

Tu, ca \"sibian adevarat\", vad ca locuiesti in Stuttgart, asa ca vezi-ti de vitele tale pe acolo si lasa-ne sa decidem noi aici! Poate de la Stuttgart sa arate Sibiul bine, in poze, dar noi, cei care locuim aici ne-am saturat de mizeria din oras si dispretul sasilor, care s-au aratat interesati doar de avantaje pentru etnia lor.
Raspunde

david

Acum 11 ani

Tot Bottesch o sa fie 100%
Raspunde

pt. nr. 61

Acum 11 ani

Da-ne si noua un exemplu in care te-au \"dispretuit\" sasii.
Raspunde

Roxana

Acum 11 ani

Eu voi da votul Domnului Stirbet pentru ca are toate sansele sa obtina aceasta functie. Succes!!
Raspunde

driver

Acum 11 ani

ar fii nevoie de schimbare li s-au cam lipit scaunele de fund
Raspunde

SPERANTA

Acum 11 ani

GATA !! GATA, GATA CU SASU . VA ROG DIN SUFLET OBSERVATI CAT DE LACOM POATE FI ACEST primar IOHANNIS. IL CUNOSC DE CAND ERA SARAC ...DOAMNE !CATA LACOMIE SI NU SE OPRESTE ! HAI SA NU FIM CONDAMNATI CA SUNTEM COAUTORI . DOAMNE AJUTA !
Raspunde

OPTIMISTUL

Acum 11 ani

De acord cu 66 \" speranta\" gata cu iohannis este un un primar care nu da doi bani pe romani ,plin de mandrie nu are audiente pt. noi ,ne sfideaza , lipsa de altruism , .........
Raspunde

ovidiu

Acum 11 ani

Toti prostii sunt impotriva sasului. Sasu ii realist si nu va cumpara votul cu iluzii berbecilor, numai ala de la USL cica vrea stadion de 50 mil euro :))) si orasul inca are strazi de praf. Sunteti penibili, nici macar nu aveti un motiv serios si real de-l vreti jos. Ce nu va convine, santierele de pe strazi? pai asta inseamna ca se lucreaza incultilor. Sa va dea domnul un primar ca Vanghelie care mai nou vrea pomi fructiferi si pepeni la el in sector, sau unul ca Solomon sa va bata interlopii prin cluburi si sa va calce pe treceri de pietoni. Sunteti niste penibili, nu stiti ce vreti dar il vreti jos!
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@ovidiu, subscriu in totalitate!
Raspunde

NIHT

Acum 11 ani

NIHT IOHANNIS!!!! GUT?
Raspunde

NIHT

Acum 11 ani

NIHT IOHANNIS!!!! GUT?
Raspunde

hopaaaa

Acum 11 ani

jos sasii, afara cu mamelucii!
Raspunde

AVRAM IANCU

Acum 11 ani

WARNING!!!! IOHANNISS ZU VERLASSEN FUR CHILDREN OF RASINARI
Raspunde

VLAD TEPES

Acum 11 ani

brava \"hopaaa\"esti patriot nu multi stiu ca in 1939-1944 un roman nu putea intra pe centrul sibiului penrtu ca lua bataie (vezi ziarele vremii de atunci -biblioteca ASTRA) asa se va intampla curand !
Raspunde

VARLAAM

Acum 11 ani

Respect ptr d-ul Stirbet,un om muncitor care lupta ptr Sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus