Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
31°C

Rugbyistii joaca sambata primul meci din noul sezon. CSM Sibiu - Lions Arad

Pentru rugbyștii sibienii stă să înceapă un nou sezon .

Dacă pentru celelalte nouă echipe angrenate în Divizia A, meciurile au început sau ar fi trebuit să înceapă în acest week-end, sibienii au mai avut o săptămână liberă.  

Divizia A, al treilea eșalon rugbystic al țării, a fost restructurată din temelii, fapt ce a dus la înființarea a trei grupe de ordin geografic: Est, Centru și Vest. Sportivii din Sibiu fac parte din grupa de Vest, în care se mai regăsesc CFR-CSU Brașov și Lions Arad.

Au început cu o amânare

Primul meci al grupei era programat sâmbăta trecută, la Arad, între „leii” din oraș și ceferiștii din Brașov. Însă, acesta nu a mai apucat să se dispute, pentru că brașovenii au cerut amânarea jocului. Astfel, după prima etapă a noului sezon toate cele trei echipe sunt încă la egalitate, fiecare având zero puncte.

În etapa a doua, la Sibiu va veni formația Lions Arad, echipă de seniori nou înființată. „Va fi greu, nu putem să ne culcăm pe o ureche și să ne gândim că s-au înființat recent. Vom juca fiecare meci în parte și vom vedea, dar va fi greu! Totuși, sunt optimist”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Florin Troancă, antrenorul sibienilor.

CSM Sibiu - Lions Arad se va juca sâmbătă, pe stadionul „Bebe Boboc”, cu începere de la ora 16.00.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus