Luni,
05.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Noul prefect al Sibiului:Agenda publica o fac ziaristii

Rareş Macrea a participat astăzi, în sala de conferinţe a Hotelului Împăratul Romanilor, la deschiderea seminarului pe teme de comunicare, organizat de Agenţia naţională de administrare fiscală (ANAF). Aceasta a reprezentat una din primele apariţii publice, după investirea oficială a sa ca prefect al judeţului Sibiu, a lui Rareş Macrea.

Având ca temă „Comunicarea publică. Profesia de relaţionist/comunicator. Politicile UE”, seminarul a adus la Sibiu reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor şi ai direcţiilor generale ale finanţelor publice din ţară, responsabili cu activităţile de relaţii publice.

Alături de reprezentanţii MF, au mai fost prezenţi conf. univ. dr, Dumitru Borţun, preşedintele Juriului de Onoare al Asociaţiei Române a Profesioniştilor în Relaţii Publice, şi directorul executiv al DGFP Sibiu, Grigore Popescu.

Invitat să se adreseze participanţilor, prefectul Rareş Macrea a spus printre altele: „Dacă e să discutăm cine face agenda publică a unei instituţii publice, eu aş zice şi mass-media, şi instituţia statului. Înţelegând că mass-media sunt purtătoare ale intereselor informaţionale ale marelui public, agenda publică o fac jurnaliştii. În al doilea caz, către mass-media se transmit informaţii certe, după ce instituţiile publice au ajuns la concluzii bine definite pe subiecte de interes public”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus