Ingrediente:
-400 gr. carne de vită
-3 cartofi
-1 ceapa roşie
-5 castraveţi muraţi
-1 ardei gras
Sosul:
-100 gr. maioneză
-50 gr. ketchup
-1 linguriţă boia
-sare
-piper
Preparare:
Carnea de vită se spală şi se pune la fiert cu câteva boabe de piper, puţină sare şi două frunze de dafin. După ce s-a răcit bine se taie mărunt.
Cartofii se spală şi se pun la fiert întregi. După ce s-au răcit se curaţă de coajă şi se taie mărunt. Ceapa roşie, ardeiul gras şi catraveţii de asemena se taie.
Se pun toate ingredientele într-un castron şi se toarnă deasupra sosul format din maioneză, ketchup, sare, piper şi boia. Se amestecă bine cu lingura şi se lasă la frigider pentru 30 de minute. Se decorează cu frunze de pătrunjel sau frunze de salată verde. Se poate decora şi cu ouă fierte, taiate feliuţe. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 511


Ultimele comentarii
Acum 3 ore
BOGDAN
Acum 3 ore
Unul
Acum 3 ore
Gen
Acum 4 ore
Emil
Acum 4 ore
Claus