Joi,
20.11.2025
Innorat
Acum
4°C

Salata berlineza

Ingrediente:

-400 gr. carne de vită

-3 cartofi

-1 ceapa roşie

-5 castraveţi muraţi

-1 ardei gras

Sosul:

-100 gr. maioneză

-50 gr. ketchup

-1 linguriţă boia

-sare

-piper

Preparare:

Carnea de vită se spală şi se pune la fiert cu câteva boabe de piper, puţină sare şi două frunze de dafin. După ce s-a răcit bine se taie mărunt.

Cartofii se spală şi se pun la fiert întregi. După ce s-au răcit se curaţă de coajă şi se taie mărunt. Ceapa roşie, ardeiul gras şi catraveţii de asemena se taie.

Se pun toate ingredientele într-un castron şi se toarnă deasupra sosul format din maioneză, ketchup, sare, piper şi boia. Se amestecă bine cu lingura şi se lasă la frigider pentru 30 de minute. Se decorează cu frunze de pătrunjel sau frunze de salată verde. Se poate decora şi cu ouă fierte, taiate feliuţe. Poftă bună!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 511

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus