Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Flashmob organizat de suporteri pentru fotbalistii Vointei: "Suntem mereu cu voi!"

70 de suporteri ai CSU Voința Sibiu au ales o metodă inedită de a-și încuraja favoriții înaintea jocului foarte important cu Ceahlăul Piatra Neamț, din etapa a XXIX-a a Ligii I.

Fotbaliștii sibieni, împreună cu antrenorul Alexandru Pelici, efectuau antrenamentul obișnuit, când doi copii, care s-au dovedit ulterior a fi suporteri ai Voinței, le-au atras atenția. Cei doi mici fani ai „alb-verzilor” și-au făcut intrarea în scenă prin scandarea devenită deja celebră pe „Municipalul” din oraș: „Sibiu, Voința Sibiu!”. La scurtă vreme, acestora li s-au alăturat alți doi fani, după care numărul suporterilor a continuat să crească.

Pe măsură ce fanii se adunau în tribune, creștea și numărul ochilor ațintiți asupra „flashmob”-ului galeriei. Pentru o foarte scurtă perioadă, jucătorii Voinței și-au continuat antrenamentele, dar scandările suporterilor i-au făcut pe Iulian Popa și Eugen Beza să întrerupă seria de exerciții și, alături de ceilalți colegi, să meargă în apropierea fanilor pentru a le mulțumi. Spre finalul demonstrației, prin care fanii au dorit să le transmită fotbaliștilor că sunt alături de ei, numele antrenorului Pelici a fost scandat. Pelici a intrat în „jocul” fanilor, pe care i-a aplaudat și împreună cu care a scandat numele orașului de pe Cibin.

Flashmob este o adunare foarte scurtă într-un loc public, la care participanții efectuează o anumită acțiune, de obicei neobișnuită și neadecvată cadrului inițial, pentru o scurtă durată de timp, de obicei câteva minute. La finalul flashmob-ului, grupul se răspândește.

Voința – Ceahlăul se joacă astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Municipal” din Sibiu. Prețul unui bilet este cuprins, ca și la celelalte meciuri, între 15 și 30 de lei, și variază în funcție de sectorul din stadion. 

video: Youtube Voința Sibiu

Comentarii

8 comentarii

eu

Acum 9 ani

Foarte frumos ! Un exemplu pentru toti suporterii.
Raspunde

Victor

Acum 9 ani

Imi place foarte mult! Felicitari!
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

frumos si de apreciat gestul galeriei dar destinul acestei echipe este deja stabilit.multumim d-lui pelici pt tot ce a facut pt acest oras....
Raspunde

Daca Vointa scapa

Acum 9 ani

Daca scapa de la retrogradare , ma ocup de cainii vagabonzi si de persoanele care pupa sub coada maidanezii (de ex. brylynski)
Raspunde

Nicu

Acum 9 ani

Sunteti fantastici!Voi meritati o echipa in prima liga!
Raspunde

un suporter

Acum 9 ani

asa se intampla cand se ocupa oportunisti ca oierul de hambasan....am avut o sansa si nu am stiut sa profiam de ea.sa se desfinteze si cu asta basta....
Raspunde

pentru CLAY

Acum 9 ani

CE AI BUEY PORKULE, NU TIO MAI DAT MATA***SI EJTI NEFU ?
Raspunde

pentru CLAY

Acum 9 ani

in loc de *** se va citi \"Popelcă\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus