Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Enduro extrem la Sibiu

Clubul Moto Black Riders organizează la Sibiu, în perioada 6 – 8 iulie 2012, cea de-a șasea ediție a concursului de enduro extrem, Hard Enduro Competition Sibiu.

 Competitia se va desfăşura pe un traseu de aproximativ 150 de km în jurul Sibiului. Prima zi de traseu offroad are o lungime de 100 km, a doua de 60 de km şi va conţine tot ce şi-ar putea dori un endurist de la o competiţie de acest gen. Concurenţii vor traversa câmpii, dealuri, munţi, râuleţe, jgheaburi şi vor avea parte de urcări şi coborâri frumoase care le vor pune la încercare îndemânarea şi dotarea tehnică.

Prologul din acest an va fi cu totul special, traseul fiind unul urban, construit din obstacole artificiale în parcarea Shopping City Sibiu, transmit organizatorii. Traseul va avea 500 m lungime şi va fi circuit închis, practicabil pentru toate clasele. La calificări vor lua startul câte şase piloţi în linie. Aceştia vor parcurge traseul de două ori consecutiv. În semifinală, concurenţii vor parcurge două ture, la fel ca şi la calificări iar cei care ajung în finală vor fi nevoiţi să parcurgă şase ture. Pentru a spori gradul de spectaculozitate al probei, finala ambelor clase, PRO şi HOBBY, se va desfăşura pe nocturnă.

Hard Enduro Competition Sibiu este o competiţie sportivă organizată cu scopul de a promova moto-enduro-ul în rândul tinerilor şi de a-i îndruma spre performanţă într-un mod responsabil, dezvoltând acest sport prin bune practici, protejând natura şi mediul înconjurător. Evenimentul este realizat cu sprijinul Promo Management, IXS România şi Abigquestionmark. Partenerul oficial al ediţiei din acest an este Shopping City.

Comentarii

2 comentarii

Catalin

Acum 9 ani

Daca doriti cu adevarat ceva mai bun aici sunt solutiile ***sibiu.nouadreapta.org/
Raspunde

sibiu

Acum 9 ani

In ce zi si la ce ora are loc traseul urban ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus