Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Maine incepe festivalul Filmelor de Foarte Scurt Metraj. Vezi in text programul complet

A 14-a ediție a Festivalului de Foarte Scurt Metraj "Tres Courts" va avea loc în perioada 3 - 5 mai 2012 în Franta, România și în întreaga lume.

Acest festival promovează filmele de foarte scurt metraj, de maxim 3 minute, realizate de profesioniști confirmați sau de talente încă nedescoperite, uneori cu mijloace derizorii. Aceasta nu îl împiedică însă să fie un eveniment mondial inovator, care aduce în atenția publicului numeroase tinere talente și promovează diversitatea culturală, de la Paris la Singapore, trecând prin Cluj-Napoca, Rio, Tel Aviv, Ramallah și Sibiu.

”Acest Festival de film se adresează tuturor vârstelor, incluzând un modul de filme pentru copii”, spun organizatorii. La Sibiu, de eveniment se ocupă Centrul Cultural Francez din Cluj-Napoca, Institutul European pentru Itinerare Culturale și Asociatia Mioritics în parteneriat cu Ambasada Franței din România, Asociația Județeană de Turism Sibiu, Asociația de Prietenie Ille et Vilaine și Atrium Cafe.

La toate proiecțiile intrarea este liberă.

Programul festivalului:

Atrium Classic Cafe, Casa Luxemburg, Piața Mică nr. 16

Joi, 3 mai

Ora 22:00  - Selecția internațională (partea I)

Ora 23:00 – Selecția Around the Tres Courts

Vineri, 4 mai

Ora 22:00  - Selecția internațională (partea II)

Ora 23:00 – Selecția Paroles de Femmes

Sâmbătă, 5 mai

Ora 10:00 Selecția Familiale

Ora 22:00 Selecția Internațională

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Catalin

Acum 11 ani

Daca doriti cu adevarat ceva mai bun aici sunt solutiile ***sibiu.nouadreapta.org/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus