Luni,
21.09.2020
Innorat
Acum
11°C

Pentru trei zile, Piata Mare redevine verde

02 Mai 2012 16:08

 

Pe vremuri, Piața Mare era o oază de verdeață în centrul Sibiului. Zeci de ani mai târziu, Piața Mare se umple din nou de flori și verdeață. Între 4 și 6 mai, în Piața Mare are loc Festivalul Grădinilor, un eveniment ce va aduce în fața publicului larg tot ce înseamnă produse și servicii pentru amenajarea grădinilor, parcurilor și spațiilor verzi. În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de prezentări și demonstrații practice susținute de către specialiști și firme din domeniu, pe teme legate de creșterea și întreținerea florilor, amenajarea grădinilor sau rolul grădinilor publice în viața comunităților locale.

În cadrul aceluiași festival, copiii vor avea la îndemână ateliere de creație în care vor putea să realizeze lucrări practice sau artistice pe tema grădinilor. Atelierul va fi deschis sâmbătă și duminică între 10 și 18.

Vizualizari: 91

Comentarii

4 comentarii

alex

Acum 8 ani

sa ramane permanent asa
Raspunde

anca

Acum 8 ani

era frumos pe vremuri cand era parc
Raspunde

callas

Acum 8 ani

Piata Mare nu a fost niciodata parc sau ceva asemanator, de la inceput a fost piata in adevaratul sens al cuvantului cu negustori, adica loc de targ cu carute, si cativa pomi rataciti, pe urma a venit tramvaiul, pe urma au venit comunistii si la urma pavajul lui Johannis.
Raspunde

Catalin

Acum 8 ani

Daca doriti cu adevarat ceva mai bun aici sunt solutiile ***sibiu.nouadreapta.org/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus