Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Johannis: Toata lumea se jura ca nu-njura...

Primarul Klaus Johannis este pregătit de campania electorală, deși se așteaptă la o competiție nu tocmai elegantă. Primarul spune că s-a obișnuit ca la începutul campaniei electorale toți candidații să anunțe că vor o luptă elegantă, ca apoi să se răzgândească. „La începutul campaniei toată lumea se jură că nu-njură, dar pe la mijlocul campaniei, lucrurile se schimbă. Vom vedea, eu de fiecare dată sper să avem o campanie, în ghilimele, curată, în care candidaţii să spună ce vor ei, nu de ce îi acuză pe ceilalţi, dar nu cred că este o problemă mare. Noi suntem pregătiţi, vom avea o campanie simplă, decentă şi, în final, alegătorii sunt cei care prin vot arată dacă au agreat o variantă sau celalaltă de tip de campanie", a declarat Johannis.

Zece candidați s-a înscris în cursa pentru fotoliul de primar: Klaus Johannis - FDGR, Alexandru Gheorghe - PNDC, Dragoş Floarea - USL, Mariana Brunchea - PDL, Ilie Creţu - PNŢCD, Liviu-Nicolae Modran - Partidul Poporului, Dorin Flucuş, - PRM, Sebastian Cotoară - Partidul Verde, Florin Ştefan Nartea - Partidul Ecologist Român, Luminiţa Beldean - PPDD.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

19 comentarii

mela

Acum 11 ani

domnule Iohannis dumneata sigur nu mai iesi primar asa ca nu te osteni sa te dai ca vulpea pe langa electorat stim foarte bine ca primaria sibiu te-a depasit acum ar fi cazul sa lasi loc la altul mai bun
Raspunde

Ionel

Acum 11 ani

Lucrurile in Sibiu au mers pe o directie buna de cand este primar, dar pe o directie din ce in ce mai buna din 2005 cand se pregatea Sibiul de Capitala cultural europeana, si acuma vin si va intreb de unde au venit banii pentru ceea ce s+a facut in acea perioada? De la bugetul local al Sibiului? Deci acest om a fost ajutat sa faca ceea ce a facut in Sibiu, nu a venit el si gata totul s-a rezolvat de la sine.
Raspunde

Bogdan

Acum 11 ani

Primar iese, dar e interesant ca a spus ca toata lumea, oare s-a speriat de tineretul nelinistit si pe la jumatatea drumului va da arama pe fata. Tot n-ar fi rau daca ar deveni mai activ, de si prea multa putere strica.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Fiti seriosi, normal ca Iohannis va iesi primar, inca va fi reales cu o majoritate covarsitoare. Inainte de el, niciun primar nu a facut nimic. De cand conduce, orasul a inflorit din toate punctele de vedere (economic, cultural, anticoruptie, social, etc.). Numai bine in continuare. Iar rogojinilor care comenteaza aiurea-n tramvai.. nu le mai doresc nimic!
Raspunde

pt. buluc

Acum 11 ani

Ce anticoruptie, ba, ca Johannis este cel mai corupt din oras! Ma faci sa rad cu lozincile tale! :))))) Rogojinha e muma-ta, Frau aia retardata care te-a avortat cu andreaua pe marginea santului!
Raspunde

alex

Acum 11 ani

cel mai bun primar sibiul a inflorit ca o floare este ca un diamant a fost bine slefuit si acum straluceste ca un diamant.
Raspunde

nela

Acum 11 ani

aceiasi nostalgici comunisti care nu vor nici o schimbare in bine nu avem de unde alege niste romani adevarati? rusine sibienilor !!!!!!! nu vedeti cu ce dispreti sunteti tratati de primarul actual sa imbogatit cu 7 case rugati-l sa adopte cate 2 canii pentru fiecare casa caci are numai o pisica si o sa vedeti raspunsul
Raspunde

Ion

Acum 11 ani

Klausi tot pe tine te votez. Nu mai cheltuiti bani aiurea pe campanie. Va chinuiti degeaba!
Raspunde

@ Ion

Acum 11 ani

Sa mori tu, Hans?
Raspunde

Mari

Acum 11 ani

Cind parceleaza dumbrava pentru cartiere rezidentiale..nu a facut imperiu a-u. si ce v-a face ..in programa ..dar cu trenul de rasinari..ce se v-a face ?
Raspunde

BULĂ ptr GULAȘ

Acum 11 ani

MEY,CE OFTICAT ESTE LA TINE PE JOHNY....DE CE ??DAT LA TINE AFERE DIN CASA SAU DAT TIE ORAL VREODATA LA SCOALA ??HAIDE,SPUNE....NU-NROSI LA TINE IN OBRAJORII
Raspunde

Johanis ales fara program electoral

Acum 11 ani

care a fost programul electoral a lui Johanis? Ce a indeplinit? A avut tupeul si aroganta ca nici macar sa nu aiba program electoral la ultimele alegeri. A spus atit continuam! Nici macar nu se poate face bilant. Si totusi ce a facut? piste de biciclete praf in ochi, electorale, facute la mintuiala. E amenintator, daca ne gindim cite constructii aiurea s/au facut in timpul lui, treptat spatiile publice din Sibiu se privatizeaza, vedeti piata garii ingradit de prietenul lui Carabulea, si cite si cite alte. Ar fi cazul sa scormone si pe el la putulica ca si pe cel pus in cusca, ca ar gasi destule la HER KLAUS Ori daca mergem la piata Cibin la cumparaturi nu avem unde parca, in oras nu ai unde parca, dar infloreste afacearea ridicarii masinilor. Tursibul e jalnic. Practic nu poti circula normal in oras. Ar fi bine ca dl Johanis sa se urce pe autobuzul care porneste dimineata din Vasile Aron inspre centru. Sa nu mai vorbim de gesturi care as astepta de la un manelist din mahala, dar nu de la un profesor titrat, un primar sas: El merge in piata Mare cu bmw ul lui, acolo unde e interzis. Asta da primar model. Este graitor faptul, ca nu poti sa ajungi la audienta, lista pe care te pune e pe 2 ani, sau la pastele cailor. Era mai bine sa se duca premier in Bucuresti, cel putin scapam de el, si atunci belea si el in jungla de politica de acolo. Milioane de euro se scurg la festivalul de teatru si la ala medieval, dar la nici unul nu poti sa iesi cu familia, cu copii, nu sunt programe pentru cei care dau banii prin taxe. De ce? Unde este programul de teatru clasic accesibil cu abonamente pentru elevi cum sunt in toate teatrele? De ce elevii nu pot fi initiati in arta teatrala, la teatru mentinut din buzunarul orasului? Banii se duc la artificii, in schimb nu da bani ca scolile din subordinea primariei sa faca sala de sport, unde sa faca ore de sport mii de copii, iarasi nu are de unde sa stie daca nu are copilul in scoale. DAR TOTUSI DE CE NU FACE SA TRAIM NORMAL IN ACEST ORAS?
Raspunde

@12

Acum 11 ani

Da, ai dreptate. Dar tot pe Johamnis o sa-l voteze lumea. Petre Tutea: am facut puscarie pentru un popor de idioti.
Raspunde

BULĂ

Acum 11 ani

Klaus Werner Johannis - FDGR - 24 voturi. (52.17 %) Alexandru Gheorghe - PNDC - 3 voturi. (6.52 %) Dragoş Floarea - USL - 2 voturi. (4.35 %) Mariana Brunchea - PDL - 2 voturi. (4.35 %) Ilie Creţu - PNŢCD - 0 voturi. (0.00 %) Liviu-Nicolae Modran - Partidul Poporului - 0 voturi. (0.00 %) Dorin Flucuş, avocat - PRM - 0 voturi. (0.00 %) Sebastian Cotoară - Partidul Verde - 1 voturi. (2.17 %) Florin Ştefan Nartea - Partidul Ecologist Rom - 14 voturi. (30.43 %) Luminiţa Beldean - PPDD - 0 voturi. (0.00 %)..... OFTICAȚI-VĂĂĂĂĂ
Raspunde

VALI

Acum 11 ani

ori cum am face socotelile intre lucrurile bune si cele rele facute in Sibiu de toti primarii de dupa revolutie pina acum Johannis sta foarte bine sa ne gindim ce asfalt aveam atunci in oras sau cite sensuri giratorii erau sau cite strazi sau facut si nu cirpeala sa schimbat tot canalizare ,conducte de apa si gaze sa nu mai zicem de zona industrial unde au venit companii inportante din Europa si sau creat citeva mii de locuri de munca din toti primari de dupa revolutie Johannes este cel mai bun VREAU SA VAD O CONPARATIE DAR REALA
Raspunde

micu

Acum 11 ani

pai de ce au venit doar sasii in zona industriala, de ce se fac lucrari doar pe criterii etnice, se reabliteaza aceleasi si aceleasi strazi, Sibiul nu inseamna doar centru!!!!!! iar sasul asta arogant nici macar nu mai asculta nevoiie sibieniilor, fiind convins ca suntem doar niste ROMANI prosti care au nevoie de u nul ca el ca sa poata merge la wc!!!??? Chiar asa sa fie stimati concetateni!!!???? daca asa credeti insemna ca ne meritam soarta, si suntem acolo unde trebuie sa fim!!! Haide-ti sa dam o sansa si generatiei tinere sa demonstreze ca nu mai sunt indoctrinati cu aceleasi rahaturi comuniste, Haide-ti sa vedem ca impruna putem sa ne implicam si sa facem un oras mai bun!!!
Raspunde

@16,

Acum 11 ani

Generatia tanara care scrie ca tine (\"sibieniilor\", \"Haide-ti sa dam...\", \"Haide-ti sa vedem...\") nu merita nici o sansa, decat, eventual, la cules capsuni, undeva unde limba romana este o limba straina - Spania, Italia, Germania. Aici va faceti (tu, probabil, ai scrie \"face-ti\") de rahat.
Raspunde

Nataly

Acum 11 ani

In primul rand sa va fie rusine la cei care vb rau despre omul care va face bine! Johanis este cea mai buna cale pentru Sibiu. Nu uitati, ca daca ii trebuiau mai multi bani pleca in 2010 la bucuresti caci a fost chemat de guvernare, si acolo sigur avea de unde sa se imbogateasca, dar el nu a mers nicaieri, nu a schimbat Sibiul pe capitala si nu o va face niciodata! el e un om intelectual, cumpatat care va aduce si mai departe numai lucruri frumoase in Sibiu. Iar ceilalti candidati sunt ca niste musculite, despre care nu sa auzit niciodata nimic ca au facut pentru orasul acesta!
Raspunde

pt. Nataly

Acum 11 ani

Frau, sasul a vrut la Bucuresti si inca premier, dar nu a fost sa fie, ca s-a dus pe copca \"Mihaela, dragostea mea!\"... Este cel mai bogat primar din Ardeal, ce sa se mai imbogateasca mai mult de atat? Si cand aud tampenia asta cu ce au facut ceilalti... Pai dati-le o sansa ca sa va arate ce pot sa faca! Johannis ce afacut pana sa devina primar? Trafic de copii si hotii cu case obtinute prin acte false!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus