Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Pasapoartele se vor elibera, incepand de sambata, si la Medias

Începând de sâmbătă, de la ora 11:00, la sediul Serviciului local de evidenţă a persoanelor din Piaţa Regele Ferdinand I numărul 1, se va deschide un punct de lucru al Serviciului public de evidenţă şi eliberare a paşapoartelor simple, din cadrul Instituţiei prefectului – Sibiu.

„Punctul nostru de lucru a fost creat din iniţiativa Direcţiei generale de paşapoarte, din cadrul MAI, în sprijinul cetăţenilor, în special cei din nordul judeţului, pentru a evita deplasările lungi până la sediul nostru din Sibiu. La Mediaş se vor depune cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice”, declară comisar şef Costel Costea, coordonatorul Serviciului public din prefectura sibiană. Deocamdată, măsura înfiinţării unor asemenea puncte de lucru a fost luată pentru câteva judeţe, urmând ca, în timp, toate judeţele ţării să adopte o astfel de măsură, mai precizează Costea.

Programul punctului de lucru, din Mediaş, este în fiecare zi de joi, între orele 10.00 – 14.00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus