Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
11°C

Numele lui Orlandea este Ariton. In CV

Știți ”legenda” care circulă prin orice liceu și care aduce aminte de un oarecare test la care un elev nepregătit a copiat până și numele colegului de bancă? Ei bine, în cazul lui Virgil Orlandea nu mai avem de-a face cu o legendă, ci cu o realitate. Orlandea, fostul consilier al fostului ministru Ion Ariton, s-a prezentat la firmele în al căror consiliu de administrație a intrat (Transelectrica SA, Oil Terminal SA, Electrica SA și Electrica Serv SA, toate subordonate Ministerului Economiei) cu un Curriculum vitate după formatul ”la modă”, cel Europass. Că Virgil Orlandea s-a ”inspirat” de la șeful său direct, Ion Ariton, este de domeniul evidenței, din moment ce a uitat să modifice toate rubricile. Una mai importantă, în special, cea care face referire la numele posesorului CV-ului, nume care în cazul lui Orlandea este ”Ariton Ion”, după cum se poate vedea și în fotografia alăturată. E adevărat, restul rubricilor nu coincid în ceea ce privește conținutul cu informațiile trecute în CV de Ion Ariton.

După cum au descoperit ziariștii din presa centrală zilele trecute, se vede că oricum Virgil Orlandea este departe de ”perlele” strecurate în CV de Corina Dumitrescu, propusă de Victor Ponta tocmai pentru funcția de ministru al Educației. ”Înnotul”, ”secția reală” sau cursuri de Drept internațional la Universitatea ”Standford” sunt doar câteva din greșelile pe care rectorul Universității ”Dimitrie Cantemir” le-a tastat în CV-ul său.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ionel

Acum 10 ani

oricum nu se compara cu cea care era sa fie ministru al invatamantului romanesc, Corina Dumitrescu. A lasat un nume acolo, care categoric trebuia sa il stearga, dar nu a facut greseli gramaticale sau minciuni ca deja fost nominalizata la functia de ministru al educatiei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus