Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Calator in lume porneste spre Maroc

Cea de-a treia ediție a evenimentului „Călător în lume” îi va purta pe sibieni într-o călătorie misterioasă, în nordul Africii, în frumosul Maroc. Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu l-a invitat pentur această ediție pe geograful Daniel Costea, care va povesti amatorilor de călătorii aventurile sale prin Maroc, plecând de la Tanger, poposind la Fes, în capitala Rabat, Casablanca, Marrakech şi ajungând până în Munţii Atlas. Istoria Marocului începe în urmă cu peste 8000 de ani, fiind fondată de berberi, locuitorii originali. Impresiile de călătorie vor fi pigmentate cu informații despre tradițiile și arhitectura marocană. Iar Daniel Costea le va oferi privitorilor sfaturi de călătorie și de adaptare în această țară africană. Evenimentul are loc mâine, de la ora 20, la TeaSpot Cafe, pe strada Tribunei, nr. 33.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus