Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Expozitie filatelica la Primaria Sibiu

În perioada 7-14 mai 2012 Asociaţia Filateliştilor din judeţul Sibiu, în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu şi Forumul Democrat German, organizează o expoziţie de cartofilie şi istorie poştală în sala de expoziții a Primăriei Municipiului Sibiu.

Expoziţia este ocazionată de „Întâlnirea din Piaţa Huet” a saşilor din Sibiu, ediţia a X-a, și va aduce în fața publicului iubitor de filatelie exponate precum „Biserici fortificate din Transilvania”, „Sibiul-Burg medieval” sau „Scrisori circulate în Transilvania în perioada 1742-1867”. Cu această ocazie, Asociaţia Filateliştilor din judeţul Sibiu va realiza și un plic special, dedicat filateliștilor.

Expoziția este deschisă publicului între orele 09:00 - 19:00, intrarea fiind gratuită. „Întâlnirea din Piaţa Huet” a saşilor din Sibiu va avea loc între 11 și 13 mai.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus