Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Fusion Baroque in curtea Palatului Brukenthal

Palatul de vară al Baronului Samuel von Brukenthal din Avrig va fi gazdă, în 25 august, unui eveniment ce mai rar se poate vedea într-o asemenea ambianță, un festival de muzică electronică. Conceptul Fusion Baroque vrea să îmbine un show multimedia de lumini, lasere și proiecții cu muzica electronică în cadrul imperial al uneia dintre cele mai frumoase construcții baroce din județul Sibiu. Grădina Palatului Brukental, supranumită și „edenul din Transilvania”, este un parc baroc unic în România ce emană o atmosferă aparte. Influențele epocii baroce vor fi accentuate prin accesoriile de vestimentație , dress code-ul propus fiind baroc. Cei care gustă combinația de electro cu baroc pot cumpăra bilete pentru evenimentul găzduit de Palatul din Avrig din rețelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, rețeaua Diverta, librăriile Humanitas, Cărturești, Oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro din întreaga țară și online prin Eventim.ro, Myticket.ro și Bilete.ro. Biletul costă 35 de lei iar lista completă a artiștilor va putea fi consultată de abia în luna iulie. Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

bula

Acum 11 ani

Un alt fel de-a fura din bugetul Sibiului, RUSINE JOHANNIS. Asta lipsea Sibienilor? Avem bani si nu stim pe ce sa-i cheltuim?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus