Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Revelion la Brukenthal. 405 lei pentru două nopți de poveste (P)

Revelion la Brukenthal. 405 lei pentru două nopți de poveste (P)

O ofertă specială pentru Revelion 2019 este pregătită de Palatul Brukenthal din Avrig.  Suma este redusă de la 450 de lei pentru cei care se hotărăsc acum unde să-și petreacă începutul lui 2019. ”Ofertă Pentru Revelion 2019! Sărbătorește la Palat 2 nopți: 31 decembrie și 1 ianuarie. Oferim discount 10% ca oferta early booking în perioada 15.10-15.11.Ce trebuie să faci? 1. Ne suni; 2. Te înscrii;  3. Primești oferta de 405 Ron în loc de 450 Ron pentru participarea la petrecerea a 2 nopți de poveste, valabil pentru o singură personă!; 4. Plătești 50% din suma totală până în 12 noiembrie 2018: 5. Vii pregătit de petrecere!”, anunță organizatorii.

Schönbrunn-ul Sibiului

Baronului Samuel von Brukenthal i-au servit ca sursă de inspirație la planificarea reședinței sale – dar și a palatului de la Avrig– ansamblurile de casteluri împărătești din Schönbrunn și Laxenburg. În special palatul amintește prin poziția sa de pe culmea dealului de Glorietta din parcul palatului vienez Schönbrunn. Fațadele reflectă trecerea de la barocul târziu la clasicism. Clădirea palatului cuprinde nenumărate încăperi de locuit, încăperi utilitare și camere de oaspeți. La primul etaj se află o sală mare. Pe vremuri palatul adăpostea și o însemnată galerie de picturi.

Pentru mai multe detalii legate de oferta de Revelion a Palatului Brukenthal sunați la numărul de telefon: 0269.234.417 sau pe mail la adresa [email protected]

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus