Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Cristi Pustai e bucuros dupa egalul cu Rapid

Mediașul lui Cristi Pustai a egalat la 2 în minutul 90, pe propriul teren, în meciul cu Rapid București și a ajuns la 38 de puncte în clasament.

Antrenorul a spus după meci că tactica echipei sale avea la bază jocul din puține atingeri, stratagemă prin care Gazul putea să aibă șanse în fața rapidiștilor. „M-a dezamăgit în prima repriză că am fost iritaţi de fiecare decizie a arbitrilor. Le-am cerut jucătorilor să joace din puţine atingeri. Doar aşa puteam avea şanse cu Rapid. Spre bucuria noastră, am reuşit să obţinem un punct. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, în care Rapid va ataca. Nu ştiu dacă a fost penalty, parcă a fost un pic de exces de zel din partea arbitrului”, a spus Cristi Pustai la GSP TV.

Gaz Metan ocupă locul 13, cu șase puncte mai mult ca FCM Tg. Mureș, echipa clasată pe locul 15.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 215

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus