Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cristi Pustai: Teoretic, mai avem nevoie de un punct din ultimele doua jocuri pentru a ne salva de la retrogradare

Cu puțin timp în urmă, echipa lui Cristi Pustai a ieșit învinsă de pe terenul Petrolului Ploiești. Gaz Metan Mediaș a pierdut cu 4-0 partida din etapa a 32-a a Ligii I.

În urma meciului de la Ploiești, medieșenii au coborât pe locul 14, ultima poziție neretrogradabilă. Cu două meciuri rămase din actuala ediție a Ligii I, Gazul este salvat de la retrogradare în proporție de 95 la sută, singura formație care ar mai putea să răstoarne planurile „gaziștilor” este FCM Tg. Mureș, aflată la șase puncte distanță. Însă, antrenorul Pustai consideră că pentru a sta liniștiți, medieșenii trebuie să câștige măcar un punct din jocurile cu Chiajna și Ceahlăul.„ La 2-0, încă mai speram, cred că am avut patru situații bune de a înscrie. Însă, din minutul 37, când am primit și cel de-al treilea gol, cred că nu s-a mai pus din acel moment problema învingătoarei. La pauză a intrat și Bawab, care este și el la un potențial de 50 la sută. Am riscat, am crezut că în primul sfert de oră o să înscriem, după care, odată cu trecerea timpului, gazdele, încurajate de un asemenea public au reușit să mai înscrie o dată și asta a fost. Până în minutul 37, dacă ne uităm la câte acțiuni au fost în careul nostrum, cred că 90 la sută au fost concretizate, iar noi am ratat. Matematic, ne mai trebuie un punct, pentru că la rezultate directe, noi avem victorie cu 2-1 la Mediaș împotriva FCM-ului din Tg. Mureș, iar la Tg. Mureș am pierdut 1-0. Deci, la rezultate directe am putea fi sub echipa din Mureș.Deci, teoretic ne mai trebuie unul punct din cele șase care mai sunt puse în joc”, a declarat Cristi Pustai, imediat după meci, la GSP TV.

Întrebat dacă va pleca de la Gaz Metan, deoarece zvonistica îl dă ca sigur la una dintre echipele bucureștene, Cristi Pustai a spus laconic „nu am discutat deocamdată cu nimeni”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus