Duminică,
21.07.2024
Partial Noros
Acum
25°C

TNL si-a facut ”guerilla” urbana de curatenie

 

Tinerii liberali sibieni au organizat sâmbătă o acţiune de ecologizare urbană pe străzile din Sibiu, cu ocazia  Zilei Curăţeniei Naţionale.  20 de tineri liberali au ecologizat timp de cinci ore spaţiile verzi dintre blocurile din Hipodrom, străzile limitrofe, spaţiile de joacă din cartier, trotuarele şi arterele de pe Bulevardul Mihai Viteazu, zona Cedonia şi Piaţa Rahova (Strada Rahovei). Prin acest proiect de ecologizare, tinerii liberali sibieni  şi-au propun să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii privind gestiunea deşeurilor şi să implementeze oamenilor o mentalitate de respect faţă de mediul înconjurător din aria urbană. 
Liberalii şi-au exprimat îngrijorarea faţă de numărul mare de cioburi de sticlă găsite în zona spaţiilor verzi din apropierea locurilor de joacă pentru copii, trăgând astfel un semnal de alarmă cu privire la pericolul care îi pândeşte pe copii în aria care ar trebui să confere doar bună-dispoziţie, şi nu motive de reale temeri.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

melania

Acum 12 ani

vai vai cai daca erau asa harnici de ce n-au participat la actiunea nationala \"let s do it \" se fastacesc atata sa iasa in evidenta dar degeaba 20 de tineri nu rezolva mai nimic asa macar daca participau la actiune fortele se adunau
Raspunde

Alex

Acum 12 ani

e un inceput bun!!!!!!! ar trebui sa-i curatati si pe comunistii aia rosii de langa voi!!!!!!!!!!
Raspunde

Ionel

Acum 12 ani

De ce nu au participat la \"let s do it\", este o actiune la care participa toata tara, numai TNL nu, de ce? Ei vor sa fie altfel?
Raspunde

cititor

Acum 12 ani

Foarte frumos gestul lor. Baietii astia fac mereu tot felul de actiuni. Important e ca ca se implica!
Raspunde

mda

Acum 12 ani

cat curatenie in spatele la 2-3 blocuri, curatenie in oras sub blitzuri si camere de filmat pt ai vedea toata lumea, remarcabil si specific politicienilor sibieni fie ei galbeni, portocali sau rosii :) patetici
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 12 ani

Remarc ca sunt unii care ar face orice ca sa dea cu o piatra ! E gresit fundamentul dumneavoastra legat de let\'s doit ! de ce ? pentru ca noi suntem o grupare politica si locul nostru este in spatiul social, plus ca noi nu putem sa facem abstractie de titlul ONG precum altii. Noi ne cedem oricum de treaba noastra in continuare si l multumim pe aceasta cale celor ce ne sustin. Este gresit ca tanar membru al unui partid sa incerci sa iti ajuti comunitata din cae faci parte???? Nu cred ca vom reusi sa ajungem niciunul departe daca nu facem altceva decat sa aruncam cu pietre in unii care incearca sa faca un bine ! Cu stima !
Raspunde

Olga

Acum 12 ani

daca tot vroiau sa fie speciali, puteau sa-si organizeze o astfel de actiune in alta zi. in ziua de 12 mai trebuiau sa fie solidari cu restul populatiei, si sa curete arealele naturale din jurul orasului, nu din oras - lucru care a fost stabilit in regulamentul campaniei let\'s do it! dar PNL se pare ca ignora orice informatie care li se transmite
Raspunde

oarecare

Acum 12 ani

Interesant - cum au reusit pitzipoancele si pitziponcii - lui mama si lui tata - sa se murdareasca pe unghiute. BTW - s-a uitat cineva cine e in componenta BPT Sibiu - poate ar fi interesant! - off off - daca nu erau mama si tata - nu prea era nimeni pe acolo. Acelasi lucru e prezent si in alte partide ... asta avem cu asta defilam.
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 12 ani

@oarecare - tin sa va spun ca in componenta BPT al organizatiei de tineret a PNL sunt oameni pe care se pare ca nu ii cunoasteti : - FIRI Octavian Presedinte, STEFAN Lucian Vicepresedinte, MATEI Cora Secretar General, OLAR Ovidiu presedinte al Organizatiei de Tineret din Sibiu, BOTEZATU Filip Vicepresedinte, BALBA Daniel Vicepresedinte, ILIE Leonard Vicepresedinte, IOSIF Dacian, Vicepresedinte etc .... Doresc sa imi comunicati care din acesti membrii ai biroului ii considerati dumneavoastra copii cuiva anume , pentru ca in mare parte avem varste de la 28 de ani in sus si suntem toti in campul muncii (in privat ) de la 5 ani la 10 ) astept raspuns ! Va multumesc. CU stima STEFAN Lucian Prim Vicepresedinte al BPT Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus