Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
-1°C

Consilier local, despre un stâlp în mijlocul trotuarului: ”nici măcar nu face umbră pământului”

Consilier local, despre un stâlp în mijlocul trotuarului: ”nici măcar nu face umbră pământului”

Consilierul local Ioan Plesciuc scrie că a descoperit un stâlp de beton în mijloc de trotuar, stâlp care nu are niciun rost.

Stâlpul se află pe strada Rahovei, în dreptul blocului cu numărul 55, scrie pe pagina sa de Facebook consilierul din partea USR, fost angajat al Direcției Tehnice a Primăriei Sibiu. ”Nu are bec, nu are cabluri, nu are rost, au uitat de el acolo. Nu deranjează pe nimeni, lumea îl ocolește pentru că trotuarul e lat destul, nici măcar nu face umbră pământului. Dacă ar fi după mine, l-aș scoate și aș planta în locul lui un copac”, comentează alesul local.

Sursa foto: Facebook / Ioan Plesciuc

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Vivi Dragan

Acum 1 an

Cand ati fost director tehnic in primaria Sibiu acest stalp nu era tot acolo ? Eu personal v-am spus in fata ca nu o sa rezistati un an in primarie. Ca nu este suficent ca director tehnic doar sa corectezi raspunsurile subalternilor care nu au lasat spatiu dupa vreo virgula. Deci lasati mai moale cu critici cand in un an ca director tehnic nu ati lasat in urma dumneavoastra. Ca sa latri ca politicean userist e usor sa faci ceva pentru comunitate e mai greu.
Raspunde

Zzz

Acum 1 an

Vivi dragan, tu ce ai facut mai exact pentru sibiu?
Raspunde

Muschetarul român

Acum 1 an

E stâlpul lui "Dorel" .
Raspunde

Ra

Acum 1 an

Domnule "reclama politica", acest gen de politică prin care arătăm prostia altuia e penibilă. Daca chiar aveți vreo valoare adevărată trebuia să aveți deja totul în mână cu ce ați făcut să îndreptați aceasta defecțiune nu doar papagali de propaganda. Fiindcă dacă ajungeți acolo sus nu are nimeni garanția că nu rămâneți cu poze in mana și arătați cu degetul, plus de asta mai plătiți și anunțuri în presa

Raspunde

Robert

Acum 1 an

Exemple de lucruri inutile "uitate" in carosabil se mai gasesc. De exemplu, calea ferata care vene de nicaieri si duce nicaieri pe Calea Gusteritei, imediat dupa coborarea de pe viaductul garii este traversata zilnic de sute de masini. Nu a fost scoasa de cate ori s-a refacut asfaltul. O alta cale ferata ramasa in carosabil este cea de pe str. Henri Coanda (zona liceului), in loc sa fie scoasa, a fost acoperita cu asfalt, rezultand astfel o movila considerabila foarte deranjanta pentru soferi.
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

In orasul condus de cel mai prost primar din lume, asemenea stalpi sunt cu duiumul. In centru, strazile ZIDULUI, MASARILOR ... Stalpi de iluminat in mijlocul unor trotuare de 60 cm latime. Doamna primar cu intregul aparat merita medalia "onoare prostiei" si colanul "sunt idiot, deci exist".
Raspunde

Papa di Gio

Acum 1 an

La Sibiu sunt mai multe exemple,negative chiar și după unele modernizări,reparații etc.ale cartierelor ,vezi cart.Ștrand, zici că la noi sa răsturnat căruța de la Caracal...
Raspunde

Goe

Acum 1 an

Bă ce tari sunt userăii la critică! Păcat că stau mai prost la memorie și la făcut treabă...
Raspunde

Nicolae

Acum 1 an

......Ieșirea spre Vâlcea!!! NU spre Agnita! Le dorim "Drum în viteză" (așa cum merg și prin orașul Sibiu cu 120 km/oră) spre bojdeucile lor.✌ TUTUROR!!!!
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Macar e drept.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus