Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Ultimele retele din azbociment din Sibiu, schimbate intr-un contract de 60 de milioane de lei

Hidroconstrucția SA București, SC Construcții SA și Universal Bunsiness SRL sunt cele trei societăți asociate care vor efectua lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în municipiul Sibiu și comuna Șelimbăr. Valoarea contractului este de 60,4 milioane de lei, cu tot cu TVA și face parte din proiectul ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov”, un proiect în valoare de 123 de milioane de euro derulat de SC Apă-Canal SA Sibiu în perioada 2011-2014, cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene  în cadrul Axei Prioritare 1, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.
Lucrările la rețele de apă și canal din Sibiu și Șelimbăr trebuie finalizate în următorii doi ani și jumătate.
În cadrul acestui proiect, la Sibiu vor fi schimbate ultimele rețele realizate din tuburi din azbociment care mai dăinuie sub străzile din oraș.  Contractul include următoarele activităţi: extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare în municipiul Sibiu, aducţiune apă potabilă şi staţie de pompare ape uzate menajere pentru comuna Şelimbăr, rezervor nou de apă în localitatea Mohu, achiziţionarea unui echipament pentru detectare pierderi din sistemul de alimentare cu apă, echipament pentru inspecţie şi întreţinere reţele canal, infrastructură pentru GIS şi modelare hidraulică reţele apă – canal”, se arată într-un comunicat al celor de la Apă-Canal Sibiu.
Asocierea celor trei firme angajate a fost declarată câștigătoare a unei licitații la care au fost depuse nouă oferte.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ALIN

Acum 11 ani

BRAVO JOHANIIS BRAVO MULTUMIM
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus