Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
8°C

OPC Sibiu a amendat service-urile auto cu 22.000 lei

În ultimele săptămâni, Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Sibiu, a controlat service-urile auto din judeţ, iar dintre cei 12 operatori verificaţi, cinci s-au ales cu amenzi în valoare de 22.000 lei.

”Am desfăşurat o campanie de control a 12 operatori economici, care deţin service-uri auto şi am constatat mai multe nereguli în desfăşurarea activităţii, motiv pentru care, în urma controalelor s-au dat amenzi în valoare de 22.000 lei”, a spus directorul OPC Sibiu, Ioan Băra.

Abaterile cel mai des întâlnite de inspectorii OPC, au fost neacordarea perioadei de garanţie pentru serviciile prestate, lipsa afişării tarifelor practicate, lipsa informaţiilor privind perioada de execuţie a lucrării şi lipsa afişării certificatelor de înregistrare la Registrul Comerţului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus