Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Seminarii informationale in liceele sibiene

Liga Studenţilor Români în Strãinãtate (LSRS) în colaborare cu Institutul European de Training si Studii Multiculturale (IETSM) organizeazã în perioara 14- 25 mai, seminarii informaţionale în câteva colegii din Sibiu, pentru a prezenta liceenilor şi studenţilor experienţa unor studenţi români care au frecventat universitãţi de prestigiu de peste hotare şi care sunt oportunitãţile de studiu în strãinãtate şi oportunităţile de voluntariat în Sibiu necesare oricărei aplicaţii de succes.

Seminariile au început la Liceul Teoretic „Constantin Noica” din Sibiu în 4 mai şi vor continua la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” din Sibiu (17 mai, ora 13:00) Colegiul Naţional „Gheorghe Lazãr” (luni, 21 mai, ora 14:00) şi la Colegiul Naţional „Octavian Goga” (marti, 22 mai, ora 14:00) în sala de festivităţi.

Vor vorbi Mihai Copãceanu (masterand la King`s College din Londra, bursier la University of Oxford, bursier la Università di Bologna), Mitrea Tiberiu (absolvent Universitatea din Aarhaus, Danemarca), Daniela Gaston (George Brown College Toronto, Canda) şi sibienii Daniel Bîlbã, vicepreşedinte IETSM şi Rãzvan Pop, AIOS, care vor prezenta oportunităţile de voluntariat din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

raluca

Acum 11 ani

super tare!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus