Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Carti de identitate, eliberate chiar si in ziua alegerilor

În zilele premergătoare alegerilor locale și chiar și în duminica scrutinului, ghișeele Serviciului public comunitar de evidență a persoanelor vor fi deschise după un program special. Intenția este de a oferi cât mai multor sibieni posibilitatea de a-și schimba/înnoi cartea de identitate înainte de alegeri, dacă este cazul.
”Sibienii sunt rugaţi să verifice din timp propriul act de identitate pentru a vedea dacă acesta este valabil. De asemenea, dacă documentul de identitate este deteriorat, acesta trebuie preschimbat, sibienii fiind invitaţi la ghişeele serviciului specializat pentru a parcurge procedura de schimbare a acestuia”, se arată într-un comunicat al administrației locale. Termenul de eliberare a noilor documente de identitate este cuprins între trei și cinci zile.
În ziua de 10 iunie, duminica alegerilor, ghișeele Serviciului amintit vor fi deschise doar pentru eliberarea cărților de identitate solicitate anterior.

Program 5 – 10 iunie, Serviciul de evidență a persoanelor Sibiu

•    Marţi, 5 iunie, program prelungit: depunere de acte între orele10 şi 13 şi între orele 17 şi 17.30; eliberare de acte între orele 8.30 şi 10 şi între orele 17.30 şi 18.30
•    Miercuri, 6 iunie, program prelungit: depunere de acte între orele10 şi 13 şi între orele 14 şi 17.30; eliberare de acte între orele 8.30 şi 10 şi între orele 17.30 şi 18.30
•    Joi, 7 iunie, program obişnuit: depunere de acte între orele 8.30 şi 13 şi între orele 14 şi 15.30; eliberare de acte între orele 15.30 şi 16.30
•    Vineri, 8 iunie, program prelungit: depunere de acte între orele 8.30 şi 13; eliberare de acte între orele 14 şi 16.30
•    Sâmbătă, 9 iunie (în mod normal nelucrătoare): doar eliberări de acte între orele 8 şi 16
•    Duminică, 10 iunie (în mod normal nelucrătoare): doar eliberări de acte între orele 8 şi 21

Sursa: Primăria Municipiului Sibiu
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 201

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Bla Bla

Acum 11 ani

\"Termenul de eliberare a noilor documente de identitate este cuprins între trei și cinci zile.\" Eu am renuntat sa-mi schimb cartea de identitate deoarece la primarie lucreaza un dobitoc care se crede sefu\' Serviciului de evidenta a populatiei (cred ca este chiar sefu\'). Mi-a respins actele pentru ca aveam un document in original (de la Nomenclatorul strazilor). Nici o problema. O sa votez unde locuiam nu unde locuiesc. Si nu am sa-l votez le Iohannis pentru ca este superiorul persoanei de la Evidenta populatiei.
Raspunde

Atentie mare!

Acum 11 ani

Cartile de Identitate eliberate se vor numi de acum inainte Carti de Identitate slobozite !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus