Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Echipa Sibiului iese din Liga I in aplauzele fanilor

Astăzi a avut loc ultima reprezentație pe teren propriu a Voinței Sibiu. Elevii lui Alexandru Pelici și Sandu Tăbîrcă au învins CS Mioveni cu scorul de 3-1.

Jocul din această seară de pe „Municipalul” sibian era lipsit de importanță, dat fiind faptul că ambele formații erau matematic retrogradate înaintea întâlnirii. Însă, pentru sibieni era ultimul joc în fața propriilor suporteri, iar „alb-verzii” simțeau că trebuie să obțină victoria. Voința Sibiu a subjugat practic formația din Mioveni, care, însă, a deschis scorul prin Năstăsie, în minutul cinci. După primirea golului, sibienii au ratat ocazie după ocazie, dar au intrat la cabine cu un handicap de un gol. În cea de-a doua repriză, în minutul 49, Iulian Popa a egalat la 1, printr-un șut plasat, la colțul lung, din 16 metri. Ocaziile curgeau în favoarea gazdelor, iar golul plutea în aer. Atacantul Andrei Zăgrean a punctat pentru 2-1, cu capul, în minutul 57. Tot Zăgrean avea să stabilească scorul final, încă din minutul 68, de această dată însă printr-un șut în poarta goală, după ce mingea a ajuns la el pe traseul Cigan-Popa. Oaspeții au rămas în zece oameni, după ce Stoica a văzut al doilea galben în minutul 70. Finalul jocului l-a prins în teren și pe Florin Măjer, care a fost accidentat o perioadă destul de lungă. Gazdele puteau reduce proporțiile scorului, dar Zăvoi a respins in extremis peste transversală mingea șutată de la distanță de Baicu. Meciul s-a terminat în aplauzele suporterilor, care în ultimele minute de joc au urmărit partida stând în picioare.

Galeria a făcut turul stadionului

Pe toată durata partidei, galeria echipei sibiene a scandat „Voința nu moare”, iar în finalul meciului, fanii s-au deplasat din zona peluzei înspre partea de stadion din spatele băncii de rezerve a Voinței. În momentul în care fanii au ajuns aproape de banca de rezerve, aceștia i-au scandat numele antrenorului Pelici, care a ignorat partida și s-a întors înspre fani pentru a le mulțumi.

După meci, zeci și zeci de suporteri i-au așteptat pe „alb-verzi” la vestiare, le-au scandat numele și s-au pozat cu aceștia. Iulian Popa a fost ridicat pe brațe de fanii Voinței, iar lui Alex Pelici i s-a cerut să rămână la echipa sibiană, pentru a reuși o nouă promovare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

maus

Acum 11 ani

bafta...si in div. B
Raspunde

Puiu B

Acum 11 ani

Doecamdata avem valoare pt. LigaII... HAI SIBIUL!!!
Raspunde

sb

Acum 11 ani

Mai sper ca poate raman in Liga I ! MERITA ! HAI VOINTA !!!!!! Carcotasilor @1, 2, ati vazut toate meciurile ? sau vorbiti asa..... ca sa nu taceti ? Au jucat foarte bine cu Steaua, cu Dinamo, cu CFR-ul , cu Vasluiul ! daca sunteti suporteri adevarati ai Vointei n-ati trimite-o in B !
Raspunde

Puiu B.

Acum 11 ani

Cu cel mai mic buget, cu cel mai slab atac, fara lideri valorici, nu te poti mentine in prima liga, chiar daca, prin vointa, ai avut cateva reusite...Mai bine fruntasi in Liga II decat codasi in Liga I. ,,Suporterii adevarati\" sustin echipa, indiferent de liga in care se afla...
Raspunde

ilie m.

Acum 11 ani

Nu va lasati fratiilor . NUMAI PRIN MUNCA MULTA SE AJUNGE DEPARTE !HAI VOINTA SIBIU !!! UN FOST INTERIST ILIE (BARCELONA )
Raspunde

eu

Acum 11 ani

Nu fac parte din galeria Vointei si nici nu sunt sibian insa asa ceva n-am mai auzit pana acum in viata mea!O echipa retrogradata sa fie ovationata de public.Sunteti unici in Romania,cu siguranta.Oamenii astia meritau mai mult,meritau o echipa in liga 1.Jos palaria Sibiu!
Raspunde

HOTIE BAROCA

Acum 11 ani

Parca la Sibiu Baroc nu s-au auzit aplauze, si-au primit sume uriase...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus