Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Spectacol lectura eveniment la Casa Teutsch

Actorii Secției Germane a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Wolfgang Kandler și Daniel Plier prezintă alături de Helmut Novak un spectacol lectură eveniment,care va avea loc sâmbătă, 19 mai.

Textul propus de cei trei interpreți a fost scris în anul 1400 și publicat șase ani mai târziu cu titlul „Plugarul din Boemia”, titlu schimbat mai apoi în „Der Ackermann und der Tod / Plugarul și moartea”. Considerată una dintre cele mai importante opere literare scrise în Germania Evului Mediu, piesa lui Johannes von Tepl prezintă disputa unui plugar cu moartea. Textul, deși depășit în zilele noastre ca viziune asupra lumii, se bucură de aprecierea publicului pentru calitatea exercițiului stilistic propus de autor.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 19 mai, de la ora 20:00, la Casa Teutsch. Spectacolul este prezentat în limba germană, fără traducere. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus