Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Curs de prim ajutor gratuit, pentru parinti

Asociaţia React şi Vodafone Romania organizeaza joi, 31 mai, un curs de prim ajutor dedicat părinţilor. Cursul va prezenta manevrele aplicate în cazul celor mai frecvente incidente în care sunt implicaţi copiii şi nou-născuţii.

“Pe lângă măsurile de prim ajutor exersate pe manechine, sub atenta îndrumare a instructorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, participanţii vor avea posibilitatea să pună întrebări şi să înveţe cum să reacţioneze în momentul în care un copil se accidentează”, a declarat Andrei Savescu, reprezentant React. Cursul este gratuit şi va începe la ora 12:00.

Sibienii care doresc să participe pot trimite un mail pe adresa [email protected], pana miercuri, 30 mai, ora 12:00, urmând să fie contactaţi pentru comunicarea locaţiei şi confirmarea înregistrării.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Ele

Acum 11 ani

Unde se tine cursul? Multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus