Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Cros olimpic de 1 iunie. In Subarini

Academia Olimpică Romană – Filiala Sibiu va organiza în cadrul evenimentului Sibiu Challenge un concurs de atletism destinat sportivilor amatori și profesioniști. Crosul Olimpic va avea loc în data de 1 iunie, în Parcul Sub Arini și se va desfășura pe două categorii: participanți cu vârsta sub 14 ani și participanți + 14 ani. Startul se va da la ora 12:00 din fața Stadionului Municipal Sibiu. Participarea este deschisă tuturor celor interesați și se va face doar pe baza de înscriere. Traseele de alergare diferă de la o categorie la alta. Cei mici vor alerga 1 km pe traseul: Stadion Municipal – Bazin Olimpia – “Bolta Rece” – Stadion Municipal iar cei mari vor face o tură completă de parc, însumând 1800 de metri. Câștigătorii primelor trei locuri din fiecare clasă vor fi premiați cu echipamente sportive oferite de sponsorii competiției, la fel și „cel mai tânăr participant” și „cel mai vârstnic”. Toți alergătorii vor primi un număr de concurs cu care pot participa la o tombolă unde, la fel, pot câștiga premii oferite de partenerii evenimentului.

Crosul Olimpic are loc în cadrul evenimentului Sibiu Challenge, o acțiune organizată în data de 1 iunie de PUMA CLUB Sibiu și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu. Scopul evenimentului este acela de a dezvolta o atitudine pro-sport la nivelul comunității sibiene, mai ales în rândul copiilor şi a tinerilor. În aer liber, în Parcul Sub Arini, organizatorii vor pune la dispoziția sibienilor infrastructura necesară pentru practicarea mai multor discipline sportive şi organizarea de competiţii între doritori. Fiecare spațiu de joacă va fi coordonat de personal specializat care va oferi participanților sfaturi utile și informații despre sportul dorit. Instructorii pot chiar să-i inițieze pe cei care nu au practicat niciodată o anume disciplină sportivă, punându-le la dispoziție echipamentul necesar și evident, experiența lor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus