Vineri,
18.06.2021
Innorat
Acum
18°C

Vointa are sanse minime sa ramana in Liga I. FRF decide in intai iunie!

În ședința Comitetului Executiv de sâmbătă, 26 mai 2012, s-a pus pe tapet și problema ultimului loc liber din Liga I, dar fiind faptul că Poli Timișoara nu poate ocupa această poziție, timișorenii neprimind licența pentru sezonul viitor.

La finalul discuțiilor CE al Federației Române de Fotbal, s-a stabilit că o decizie definitivă va fi luată în întâi iunie. Printre variantele vehiculate în ședința mai marilor fotbalului din România se numără un baraj  între FCM Tg. Mureș, echipă clasată pe locul 15, și Gaz Metan Severin, echipă din Liga a II-a. De asemenea, Mircea Sandu, președintele FRF, nu a exclus varianta  unei Ligi I cu doar 17 echipe.“Problema locului liber  va fi discutată din nou pe întâi iunie, când Dumitru Dragomir va conduce Comitetul Executiv. Eu voi fi plecat cu echipa națională în turneul din Austria și Elveția. Sincer, sunt adeptul respectării regulamentului, care spune că ar trebui să avem 17 echipe în sezonul viitor”, a declarat Mircea Sandu după ședința din 26 mai, citat de gsp.ro.

Un baraj în patru, care să o includă și pe Voința – varinată vehiculată în Sibiu – pare din ce în ce mai improbabilă.

Comentarii

1 comentarii

alex

Acum 9 ani

trebuia sa jucati bine sa ramaneti in liga 1 dihanilor sa va fie rusine....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus