Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

Gheorghe Roman organizeaza concert la Medias: Alexandra Ungureanu si Andreea Balan pe aceeasi scena cu Sava Negreanu Brudascu si Dinu Iancu Salajanu

”De ziua copilului, o sărbătoare pe care toți, indiferent de vârstă o trăim cu emoție, vă invit să ne bucurăm împreună. Tinerețea este forța schimbării Mediașului în bine!”, așa sună invitația pe care o face candidatul independent la Primăria Mediaș, Gheorghe Roman.  

Roman îi invită pe medieșeni la un concert pe Stadionul Gaz Metan, vineri, 1 iunie, de la ora 17. Vor fi concerte de muzică populară și pop. Vor cânta: Ariton Tarnu, Costel Popa, Ovidiu Gligor, Narcisa Simon, Sava Negreanu Brudașcu, Dinu Iancu Sălăjanu, Nicoleta Voica, Alexandra Ungureanu & Crush, Andreea Bălan, VH2. ”Intrarea este liberă pentru oricine dorește să vină la concert. În cazul în care va fi vreme ploioasă ne așteptăm să vină circa 4.000 de persoane, pentru că aceasta este capacitatea tribunei acoperite a stadionului. Dacă timpul va fi frumos m-aș bucura de o participare cât mai numeroasă”, a declarat Gheorghe Roman.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Chiar concert de 1 iunie!!!!!

Acum 10 ani

Se pare că D-nul Roman beneficiază în campania sa electorală de tot sprijinul Transgaz (pe holurile căreia se plimbă nestingherit c), astfel că societatea, prin onor conducerea sa îî facilitează inchirierea Stadionului Gaz Metan pentru organizarea unui aşa zis concert. Acesta este clar organizat în scop electoral!!! Oameni buni treziţi-vă!!! Mergeţi la concert, dar nu votaţi un astfel de candidat!!! Gâdiţi-vă că aceste resurse financiare (de care dispune acest candidat) pe care le risipeşte în această perioadă vor trebui recuperate! Vă intrebaţi cumva de unde???? Din banii Primăriei (adică ai noştri), asta în situaţia în care va reuşi să pună mâna pe ea!
Raspunde

lol

Acum 10 ani

Un streaptease sau dans la bara, o betie ceva nu organizeaza de Ziua Copilului?
Raspunde

.

Acum 10 ani

daca il ducea mintea de 1 iunie se gandea la copii nu la electorat,era mult mai apreciat
Raspunde

crisss

Acum 10 ani

Pâine şi circ pentru a mai \"cumpăra\" 2 voturi. D-le Roman vă informez că votul meu nu este de vânzare. Nici pentru un concert nici pentru o excursie la mănăstiri, nici pentru orice altceva mai împărţiţi dumneavoastră \"gratis\" medieşenilor. Sper că aveţi bani să returnaţi celor care vă sponsorizează campania, pentru că la primărie nu veţi ajunge şi de acolo nu o să puteti lua bani!
Raspunde

Miruna

Acum 10 ani

Risipa de bani pentru cateva voturi. E pacat ca se profita de semnificatia unei astfel de zile pentru un strop de popularitate.
Raspunde

dvd

Acum 10 ani

au domni munteanu si piteiu bani ptr campania electoralaa ta ,//ei factot posibilul sa scape de neamtu ce le sta in gat
Raspunde

Fanaaaaaaaaaaaaa

Acum 10 ani

Andreea balan iti urez un calduros la multi ani si asi vrea sa iti duci cariera mai departe sa se implineasca tot ce doresti tu chiar dcaca sunt unele persoane care sunt invidioase ca tu ai atat de mult sucees.Eu iti doresc acest sucees toata viata si poate odata ne vom intalni undeva pe pwp ......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus