Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Roman, "faultat" la bannere

Candidatul independent la funcția de primar al Mediașului, Gheorghe Roman, semnalează din nou că afișele sale sunt atacate de contracandidați. După ce Primăria Mediaș i-a dat un termen prea lung pentru un aviz de instalare a unor panouri publicitare, acum unele afișe ale candidatului din cartierul Moșnei au fost vandalizate. ”La începutul campaniei electorale, i-am invitat pe toți candidații la funcția de primar pentru a stabili un regulament astfel încât să le oferim alegătorilor din Mediaș o campanie civilizată. Din păcate, semnalul dat de către aceștia a fost cel pe care medieșenii deja îl cunosc, niciun candidat nu a venit la întâlnirea pe care am stabilit-o, deși eu cred că era un lucru extrem de important pentru medieșeni. Cu părere de rău, trebuie să constat că afișele mele din anumite zone ale orașului au fost vandalizate. În ceea ce mă priovește, eu voi avea înc ontinuare o campanie e=lectorală corectă și din partea mea, contracandidații nu vor avea ăparte de afișe denigratoare”, a declarat Roman, pentru Nova TV Mediaș.

Deputatul nu a depus o reclamație la poliție sau Biroul Electoral de Circumscripție, însă spune că a vorbit cu șeful poliției locale. ”I-am rugat doar să-și intensifice controalele în aceste zone cu afișaj în situația în care pot”, a declarat Roman.
Foto: Nova TV

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Catalin

Acum 11 ani

Atata sa mai tot victimizeaza Roman asta. Mai ca ni s-a facut mila de el...
Raspunde

adibas

Acum 11 ani

da-i pace.. nu m-ar mira ca el sa fii pus pe cineva sa le rupa sa se poata plange.. da de mai castiga cateva voturi. eu personal nu ma duc la vot toti is hoti mint... si toti cei care fac cate ceva acum pe ultima suta de metri o fac doar pt imagine si voturi. unde era dl roman acum 2..3 ani :) il durea in 14 de medias
Raspunde

moa

Acum 11 ani

io zic ca arata mai bine asa...
Raspunde

Sara

Acum 11 ani

Din nou...el e victima....bietul de el
Raspunde

lol

Acum 11 ani

cine-i ala, omul cu masca de fier?
Raspunde

poetul

Acum 11 ani

Sint tare curios,ce noutati va mai promite si victima aceasta,ca in ziua de azi trebuie sa fi foarte inventiv ca sa poti sucii capul oamenilor pe ultima suta de metri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus