Sâmbătă,
13.08.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Premiul I pentru Sibiu la concursul national “Parteneriat in educatie"

Consiliul Național al Elevilor continuă tradiția concursului național ”Parteneriat în educație”, iar la a XII-a ediţie a concursului național de proiecte Sibiul a câştigat premiul I, la categoria educație pentru cetățenie democratică, prin reprezentanta Georgiana Epure.

Delegatia Sibiului a fost alcatuita din inspector educativ prof. Daniela Muntean, Ibolya Cristea, director al Palatului Copiilor din Sibiu şi Georgiana Epure, preşedintele Consiliului Județean al Elevilor.

”Mă bucur că am reușit și de această dată să las amprenta Sibiului în Consiliul Elevilor. Proiectul premiat, „Gala Colegiului Național O. Goga Sibiu”, este acțiunea mea preferată. A fost o inițiativă venită exclusiv din partea elevilor, prin care ne-am propus să ne promovăm și valorificăm colegii care au obținut rezultate școlare deosebite, dar și pe cei care s-au făcut remarcați în domeniul sportiv sau al artei, elevii cu care liceul nostru se mândrește. Succesul acțiunii este unul evident, dovadă fiind și premiul acesta”, a declarat Georgiana Epure.

Concursul a cuprins patru secțiuni - cetățenie democratică, interculturalitate, educație pentru sănătate și protecția mediului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus