Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

“Ziua portilor deschise" la AJOFM Sibiu

La Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu ziua de 1 Iunie a devenit “Ziua porţilor deschise”. Cu scopul de a adapta şi promova serviciile oferite tinerilor, în sensul facilitării accesului acestora pe piaţa forţei de muncă, AJOFM, a invitat studenţii la sediul de pe strada Morilor, pentru a vedea ce înseamnă munca în cadrul agenţiei şi în acelaşi timp pentru a obţine informaţii despre locurile de muncă vacante.

„Prin acţiunea „Ziua Porţilor Deschise”, AJOFM Sibiu îşi propune să răspundă la diverse întrebări referitoare la informarea şi consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, dar mai ales a tinerilor şi studenţilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă sezonier. Tinerii care au venit astăzi, au întrebat mai ales care este durata unui contract de muncă sezonier şi au vrut să vadă dacă se pot încadra să muncească în altă ţară, exact pe perioada vacanţei”, a declarat directorul AJOFM, Dana Radu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus