Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

60 de sportivi inscrisi la Hard Enduro Competition

Între 6 și 8 iulie, unii dintre cei mai buni motocicliști de hard-enduro din România vin la Sibiu pentru Hard Enduro Competition, un raliu de motociclete ce pornește cu un prolog în parcarea Shopping City Sibiu. 60 de sportivi s-au înscris deja la competiție în una din cele trei clase, Pro, Hobby și Turist. După prologul din parcarea mall-ului, riderii vor trebui să parcurgă un traseu offroad de circa 150 de kilometri în jurul SIbiului. „Prima zi de traseu offroad are o lungime de 100 km, a doua de 60 de km și va conține tot ce și-ar putea dori un endurist de la o competiție de acest gen”, spune Sergiu Olteanu, PR managerul competiției. Ca și la edițiile precedente, HECS a atras multe nume cunoscute de pe scena enduro din România. Sibianul Ioan Tara, vice-campion est-european și național la Enduro E2 este marele favorit la clasa PRO având avantajul că este un sportiv “de-al locului”. Mani Gyenes, cel mai bine cotat sportiv moto enduro din România se va lupta cu siguranța pentru primul loc. Cel mai bine clasat roman în rally-raid-ul Dakar se poate lauda cu două titluri de campion național de enduro, două titluri naționale la endurocros și nenumărate performanțe internaționale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

Sibian

Acum 11 ani

Sunteti niste ratati care copiaza! RedBullRomaniaCS ramane #1 taranilor, nu ma mir daca copiati si traseul RBR.
Raspunde

Un turist.

Acum 11 ani

\"Sibiene\", un comentariu mai penibil de atat, poti? Dupa mintea ta, nu poti avea intr-un oras decat o singura competitie sportiva, un singur festival de muzica etc., ca nu cumva sa se copieze unii pe altii? :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus