Ingrediente:
-10 felii subțiri bresaola
- 1 mână rucolă
-150 gr mozzarella
- 2 linguri ulei măsline extravirgin
- 1-2 linguri suc de lămâie
-puțină coajă de lămâie
-sare de mare și piper negru
Preparare:
Se picură puțin ulei de măsline pe toată suprafața unei farfurii late. Se așează feliile de bresaola deasupra.
Se pune rucola într-un bol și se presară cu sare și piper negru. Se picură o lingură de ulei deasupra. Se stropește cu 1-2 linguri suc de lămâie și se rade puțină coajă de lămâie, cât treceți de 3-4 ori cu lămâia pe răzătoare. Se amestecă frunzele ușor cu mână până sunt acoperite de dressing.
Se așează peste bresaola. Deasupra de pun felii de mozzarella. Se mai picură puțin ulei de măsline pe toată suprafața farfuriei. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 206


Ultimele comentarii
Acum 3 ore
BOGDAN
Acum 3 ore
Unul
Acum 3 ore
Gen
Acum 4 ore
Emil
Acum 4 ore
Claus