Joi,
20.11.2025
Innorat
Acum
4°C

Antipasto cu bresaola si mozzarella

Ingrediente:

-10 felii subțiri bresaola

- 1 mână rucolă

-150 gr mozzarella

- 2 linguri ulei măsline extravirgin

- 1-2 linguri suc de lămâie

-puțină coajă de lămâie

-sare de mare și piper negru

Preparare:

Se picură puțin ulei de măsline pe toată suprafața unei farfurii late. Se așează feliile de bresaola deasupra.

Se pune rucola într-un bol și se presară cu sare și piper negru. Se picură o lingură de ulei deasupra. Se stropește cu 1-2 linguri suc de lămâie și se rade puțină coajă de lămâie, cât treceți de 3-4 ori cu lămâia pe răzătoare. Se amestecă frunzele ușor cu mână până sunt acoperite de dressing.

Se așează peste bresaola. Deasupra de pun felii de mozzarella. Se mai picură puțin ulei de măsline pe toată suprafața farfuriei. Poftă bună!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 206

Comentarii

1 comentarii

oizFmbuRgOJEWBsVywn

Acum 13 ani

it, but, hey, that's a LOT of work And congrats, buseace I checked many others posts and the job is amazing, really well done and it seems you really like doing it! Keep it up!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus