Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
5°C

Ciclismul pregatit sa cucereasca Sibiul

În mai puțin de o lună va începe cea de-a doua ediție a Turului Ciclist al Sibiului. În avanpremiera evenimentului ciclist au loc două concursuri strâns legate de ciclism. Concursul de desene dedicat celor mici „Eu și bicicleta mea” a început în data de 1 iunie, chiar de Ziua Copilului. Micuții elevi din toate școlile sibiene care încă sunt în clasele I-IV sunt invitați să se înscrie la acest concurs cu un desen care să respecte tema: ciclismul. Concursul se va întinde până în data de 25 iunie. Pentru înscrierea în concurs, copiii trebuie să predea desenele create la unul dintre magazinele Explorer, de pe strada Turnului nr. 13 sau pe Calea Dumbrăvii nr. 30 sau la magazinul Action Sports de pe Șoseaua Alba Iulia nr. 24. Cele mai reușite desene înscrise în concurs vor face parte dintr-o expoziție ce va fi afișată în Curtea Interioară a Primăriei Municipiului Sibiu în perioada 2 - 8 iulie. Premiile vor fi acordate de organizatorii evenimentului în data de 8 iulie, pe scena din Piața Mare, concomitent cu premierea rutierilor ce vor participa la Turul Ciclist al Sibiului. Toți premianții vor fi anunțați telefonic cu două zile înainte de eveniment. Micuții pictori vor fi premiați cu tricouri de ciclism, bandane, minilanterne, albume 3D și mingi de fotbal. Cel de-al doilea concurs strâns legat de Turul Ciclist al Sibiului este competiția de cățărare „King of the mountain”. Concursul este un adevărat spectacol ciclist, unic în România. Sportivii au în față o cățărare de 15 kiometri, cu o pantă medie cu înclinație de 5% și cu porțiuni care ajung chiar și la 14%. Competiția este organizată de www.ciclism.ro și Clubul Sportiv Sport Project, organizatorul Turului Ciclist al Sibiului. Concurenții vor fi înscriși în două categorii, masculin și feminin. Înscrierile se fac online, pe www.kingofthemountain.ro. King of the Mountain se desfășoară în data de 5 iulie 2012.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

liu

Acum 10 ani

bravo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus