Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Primul restaurant din Sibiu care da mancare gratis

DISCLAIMER: După ce citiți acest articol va trebui să vă ucid. Nu vreau să afle prea multă lume despre restaurantul/berărie descoperit de mine, și apoi să nu mai găsesc mese libere, mai ales acum că a început Campionatul European de fotbal. Mulțumesc pentru înțelegere!

În principiu, treaba este foarte simplă și se prezintă în felul următor: pe strada 9 mai (în spațiul fostei Pizzerii 77) s-a deschis o berărie, de doar câteva zile, unde la fiecare băutură comandată primești gratuit din partea casei ceva de mâncare. Când am fost eu săptămâna trecută am comandat o bere rece la halbă și am mâncat, plătind doar 5 lei, cartofi prăjiți cu chifteluțe de curcan. Asta pentru că am vrut să văd cum sunt chifteluțele, însă puteam alege lângă cartofi niște ciocănele de pui, aripioare de pui, ficăței sau cârnați de casă. În total, din câte am numărat eu, sunt peste zece feluri de mâncare la algere. Iar treaba nu este valabilă doar pentru bere, de mâncare primești și dacă iei un suc, o cola, sau comanzi o sticlă de vin. Dimpotrivă, la o sticlă de vin primești două porții de mâncare, că doar faci consumație de mai mulți bani. Ca să fim cinstiți, trebuie să vă spun că porțiile nu sunt tocmai mari, ci doar suficiente cât să ronțăi ceva la o bere. Și mai trebuie să spun că, din câte am văzut eu, mâncărurile sunt ușor picante sau sărate, tocmai ca să comanzi mai mult de băut, dar cine mai stă acum să numere... dacă e gratis. Și apoi, dacă bei trei, poate patru beri, garantat te saturi și de mâncare.

În final, un lucru aș mai vrea să menționez. Au oamenii ăștia de la berărie una dintre cele mai frumoase terase din oraș. Cu spațiu cât faci un mini teren de fotbal, vișini cu fructe tocmai coapte și un nuc bătrân de câteva zeci de ani ce face o umbră numai bună pentru tolănit și pierdut vremea, la o bere. Reversul medaliei la o terasă atât de mare este că cei care te servesc la masă au de străbătut mai bine de o sută de metri la fiecare comandă, așa că, mai tot timpul trebuie să aștepți după ei. Dar măcar aștepți într-un spațiu plăcut.

De bine:

-          mâncare gratis

-          prețuri mici la băuturi

-          terasă faină

De rău:

-          un pic cam departe de centru

-          aștepți după chelneri

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2112

Comentarii

14 comentarii

ion

Acum 11 ani

In sfarsit unu cu idei bune, asa e prin alte tari la bodegi, ceva gratis la bauturi.
Raspunde

...

Acum 11 ani

cat de tare, sper ca uiti sa ma ucizi inainte sa ajung pe-acolo
Raspunde

Veta

Acum 11 ani

O sa se inghesuie toti prapaditii acolo si sa stea cate doua ore la o bere/suc.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Foarte interesanta ideea, cand trec prin Sibiu am sa-l vizitez cu siguranta! PS: Amuzant DISCLAIMER-ul :))
Raspunde

Prea frumos...

Acum 11 ani

Curajoasa si frumoasa initiativa. Din pacate trebuie sa cam fiu de acord cu [3.Veta]. Nu e pentru Romania. Aici unde pensionarii dimineata se inghesuie sa ia tot vraful de ziare gratis, nu ca ar face ceva cu ele ci doar pt. ca sunt gratis, astfel de \"pomana\" va atrage in consecinta multi pomanagii. Nici macar restaurantele bufet gen \"all you can eat\" nu prea au succes la noi, pentru motive usor de inteles...
Raspunde

a ta

Acum 11 ani

like!:)
Raspunde

spike

Acum 11 ani

tot fomist....
Raspunde

Alex

Acum 11 ani

Asta este modelul spaniol, unde la fiecare comanda ti se pune o farfurioara de mancare.Sper sa se extinda cat mai mult aceasta initiativa.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Modelul roman este SA FURAM IMPREUNA. Sunteti o natie de prosti imbecili hoti borfasi criminali betivi lenesi proxeneti si curve! “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile. Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui romani, in general spui prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Romanii nu au istorie, au fost prea prosti ca sa poata scrie. Atunci au furat istoria. Neavand tara, au furat una. Afara din Transilvania, locul romanilor este dincolo de Carpati! Faceti-va tara voastra de prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve.
Raspunde

9-10

Acum 11 ani

sibiene,tu ce esti,de fapt? sărmă sau păstrăv
Raspunde

ela

Acum 11 ani

nu cred ca sibieni sint asa creduli,pe GRATIS de unde
Raspunde

GLkQgolImlgbCznyWy

Acum 11 ani

After examine just a few of the webolg posts in your website now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site listing and might be checking back soon. Pls check out my website online as well and let me know what you think.
Raspunde

amalia

Acum 10 ani

de-ar lua fiinta si niste farmacii cu desfacere gratuita, din care sa-si procure \"sibian\" cele imperios necesare, ca e in deriva rau, saracu\' ; schizofrenia in stadiul ei cel mai pur si simplu, e la ma-s\'-acasa, in capu dom\'lui \"sibian\"! biblioteci exista, nenumarate, din care s-ar putea informa, de amorul artei, spre exemplu, dar ceva-mi spune ca pt el, sapte plus doi fac virgula cat trei budeslingi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus